«Ξέμεινε» από επιλογές ο Παντελίδης

«Ξέμεινε» από επιλογές ο Παντελίδης

Gazzetta team
«Ξέμεινε» από επιλογές ο Παντελίδης

bet365

Οι αποδεσμεύσεις σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς αλλά και τη στασιμότητα επί των μεταγραφικών θεμάτων βάζουν δύσκολα στον Άρη καθώς θα αντιμετωπίσει τη Λαμία με προβλήματα στο κέντρο της άμυνας αλλά και στον άξονα.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» έχουν ξεμείνει από στόπερ, ενώ στην περίπτωση που δεν είναι έτοιμος ο Μανώλης Σιώπης για τον αγώνα της Δευτέρας (14/1, 19:00) απέναντι στη Λαμία, τότε θα υπάρξει πρόβλημα και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, υπάρχουν μόλις δύο επιλογές. Γιατί ο Μέργκιμ Μάβραϊ μεταγράφηκε στην Ίνγκολστατ, ο Ούγκο Σόουζα δεν έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπείας κι αυτό σημαίνει ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει άλλες επιλογές και θα χρησιμοποιήσει τους Γιώργο Δεληζήση, Φραν Βέλεθ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεδομένης της απουσίας του Μίγκτζεν Μπάσα και στο ενδεχόμενο που ο Μανώλης Σιώπης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, οι επιλογές είναι εξίσου περιορισμένες. Μία εξ’ αυτών είναι ο Νικολάς Κολάσο. Ο Αργεντίνος φέρεται μεν να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά όσο παραμένει στην ομάδα και συμμετέχει στις προπονήσεις, βρίσκεται στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη. Γνωρίζει βέβαια ότι το μέλλον του στους «κίτρινους» θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα βρεθεί ομάδα για να αναλάβει την πληρωμή του συμβολαίου του, ώστε να διακοπεί ο δανεισμός του από την Μπόκα Τζούνιορς.

Αντιθέτως, ο Μπάμπης Παυλίδης έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας καθώς βρισκόταν σε άδεια ούτως ώστε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ οι Ανάκογλου-Ιντζόγλου για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν αγωνιστεί. Για την ακρίβεια, ο δεύτερος μετρά μόλις εννιά λεπτά σε αγώνα Πρωταθλήματος. Κυρίως όμως, στο σενάριο απουσίας τόσο του Μπάσα όσο και του Σιώπη, ο Άρης θα αγωνιστεί δίχως αμυντικό χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα