«Παίκτης ουσίας και όχι σταρ ο Κορτ, καλό βήμα ο Ατρόμητος»

«Παίκτης ουσίας και όχι σταρ ο Κορτ, καλό βήμα ο Ατρόμητος»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Παίκτης ουσίας και όχι σταρ ο Κορτ, καλό βήμα ο Ατρόμητος»

bet365

Ο Πολωνός ρεπόρτερ Ματσέι Κάλιστσουκ «ακτινογραφεί» για λογαριασμό του gazzetta.gr τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, Ντάβιντ Κορτ που απέκτησε ο Ατρόμητος. «Ήταν ταλέντο, πήρε ξανά τα πάνω του στη Βίσλα Κρακοβίας».

Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός Ντάβιντ Κορτ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο με τον πρώην παίκτη της Βίσλα Κρακοβίας να κάνει της πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδα Przegląd Sportowy, Ματσέι Κάλιστσουκ έκανε ένα flashback στην καριέρα του Κορτ, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Πόγκον, ενώ τόνισε πως έλυσε το συμβόλαιο του με την Βίσλα διότι του χρωστούσαν αρκετούς μισθούς. Παράλληλα τόνισε πως στην Πόγκον από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του είχε πιο επιθετικό ρόλο.

«Ο Ντάβιντ Κορτ δεν θεωρείται από τα μεγάλα ονόματα στην Πολωνία. Χαρακτηρίζονταν ως αξιοπρόσεκτο ταλέντο και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση με την Πόγκον στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016/17. Αντίθετα, η σεζόν που ακολούθησε ήταν τραγική για εκείνον. Δεν έπαιζε καν και κατέληξε στις ρεζέρβες. Τελικά η Πόγκον αποφάσισε να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο μολονότι ήταν μόλις 22 ετών. Μεταπήδησε στη Βίσλα Κρακοβίας και πήρε ξανά τα πάνω του αφού άρχισε να αποδίδει πολύ καλύτερα.

Μπορεί να μην ήταν ο σταρ της ομάδας, ήταν όμως ένας ουσιαστικός ποδοσφαιριστής. Ο σύλλογος του χρωστούσε όμως χρήματα και έτσι αποφάσισε να ακυρώσει το συμβόλαιο του. Στην Πόγκον είχε πιο επιθετικό ρόλο. Αντίθετα στη Βίσλα Κρακοβίας έπαιζε περισσότερο ως επιτελικός χαφ.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως το 2017 δέχθηκε πρόστιμο από την διοίκηση της Πόγκον επειδή μαζί με τρεις συμπαίκτες του ξενύχτησαν σε night club. Θεωρώ πως είναι καλό βήμα για την καριέρα του ο Ατρόμητος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα