Ετσι πληρώνουν οι Άραβες τον ΠΑΟΚ! (pic)

Ετσι πληρώνουν οι Άραβες τον ΠΑΟΚ! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ετσι πληρώνουν οι Άραβες τον ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Ακόμη και εντός των επόμενων ωρών μπορεί να έχει τελειώσει και να ανακοινωθεί επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ η απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η συμφωνία με ΠΑΟΚ για τη ρήτρα.

Ειδικό στοίχημα σε ενισχυμένη απόδοση για το δεύτερο ημιτελικό του League Cup!

Τα χρήματα είναι… πολλά και με την στάση του, όλο αυτό το διάστημα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδειξε ότι θέλει να τελειώνει με τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ προκειμένου να βάλει τα επόμενα 4.5 χρόνια κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του, όπως γράφουν οι Σέρβοι, γι’ αυτό και είχε κάτι να συζητήσει κάτι με τον ΠΑΟΚ, ούτε βρέθηκε ποτέ απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ούτε μίλησε τηλεφωνικά μαζί του.

Αυτός που επικοινώνησε, σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ, ήταν ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, Λουάι Ναζέρ προκειμένου να υπάρξει μια «συμφωνία κυρίων» για την καταβολή της ρήτρας των 10.000.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες δουλεύουν πάνω στο θέμα της καταβολής της ρήτρας, οι Σαουδάραβες αποδείχθηκαν αρκετά διαβασμένοι στο νομικό σκέλος της υπόθεσης και προκειμένου να αποφευχθεί η χρονοβόρα διαδικασία της προσφυγής στη ΦΙΦΑ, πρότειναν στον ΠΑΟΚ να αποδεχθεί την καταβολή του ποσού σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η ομάδα της Τζέντα καλύπτει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, αλλά επιμένει να το κάνει με τον δικό της τρόπο, όπως συνέβη στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τη Γαλατάσαραϊ, με την στάση των Αράβων να «στέκεται» και νομικά από την στιγμή που δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς για εφάπαξ καταβολή του ποσού.

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα από τη Σαουδική Αραβία η Αλ Ιτιχάντ θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα ως εξής: 2.500.000 (πριν από την υπογραφή), 2.500.000 (Μάρτιος 2019) 2.500.000 (Απρίλιος 2019) 2.500.000 (Μάιος 2019).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα