Καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ με Μπακασέτα!

Καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ με Μπακασέτα!

Καταρχήν συμφωνία ΑΕΚ με Μπακασέτα!

Οριστική και ολική ανατροπή στην υπόθεση της συνέχισης της συνεργασίας του Τάσου Μπακασέτα με την πρωταθλήτρια, καθώς πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Ευχάριστα μαντάτα με το... καλημέρα του 2019 για την Ένωση! Ο Τάσος Μπακασέτας ανανεώνει με την πρωταθλήτρια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Δευτέρα μπορεί να τον υπολογίζει ξανά και να τον χρησιμοποιήσει. Η ολική ανατροπή στην υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ είναι γεγονός και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία μετά το ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή...
 
Εννοείται πως λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπάρχουν ακόμη αν και τα δεδομένα ήταν λίγο πολύ γνωστά πριν την αρχική ρήξη στην ίδια υπόθεση. Προφανώς τα δεδομένα είναι αυτά που ήθελε η πλευρά της ΑΕΚ σε οικονομικό και χρονικό διάστημα, όμως όλα θα γίνουν γνωστά στο αμέσως επόμενο διάστημα όταν και θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του "Μπάκα".
 
Πρόκειται για ένα deal που υποδέχονται με μεγάλη ευχαρίστηση όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της πρωταθλήτριας. Ειδικά ο προπονητής της ομάδας και οι Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης οι οποίοι έκαναν κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

Best of internet