Παίρνει Κορτ ο Ατρόμητος! (vid)

Παίρνει Κορτ ο Ατρόμητος! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Παίρνει Κορτ ο Ατρόμητος! (vid)

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Νταβίντ Κορτ βρίσκεται ο Ατρόμητος, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος από την Βίσλα Κρακοβίας και τους Περιστεριώτες να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Πολωνό μέσο!

Τότεναμ-Τσέλσι με Super Derby προσφορά*! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μεταγραφή από το... πουθενά για τον Ατρόμητο! Οι Περιστεριώτες, κάτω από άκρα μυστικότητα, έχουν φτάσει μια ανάσα από πλήρη συμφωνία με τον Ντάβιντ Κορτ.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, το είχε πει ξεκάθαρα στη συνέντευξή του την δεύτερη μέρα του χρόνου στο gazzetta.gr, πως ο Ατρόμητος δύσκολα θα κάνει μεταγραφή εκτός αν βρεθεί κάτι που θα υπάρχει ο φόβος να χαθεί αν δεν αποκτηθεί άμεσα. Αυτό φαίνεται πως έγινε με την περίπτωση του Ντάβιντ Κορτ, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Ατρόμητο!

Οι Περιστεριώτες, κάτω από πλήρη μυστικότητα άρχισαν τις επαφές με την πλευρά του και βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική απόκτησή του. Πρόκειται για κεντρικό χαφ (box to box) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βίσλα Κρακοβίας λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Πολωνοί.

Στον Ατρόμητος παρακολουθούσαν την περίπτωσή του και κινήθηκαν αστραπιαία κι όπως το συνηθίζουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτησή του.

Ο 23χρονος μέσος, που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ήταν βασικός φέτος στη Βίσλα, έχοντας 20 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ. Η Βίσλα, τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 από την Pogon Szczecin στην οποία κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Δεν αποκλείεται με αυτή την κίνηση, καθώς αφορά μια θέση όπου ο Ατρόμητος είναι υπερπλήρης, οι Περιστεριώτες να θέλουν να είναι έτοιμοι για το καλοκαίρι εφόσον υπάρξει αποχώρηση κάποιου εξ αυτών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και πραγματοποιούν για δεύτερη σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα