Δικαίωση του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό!

Δημήτρης Τομαράς
Δικαίωση του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό!

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία την προσφυγή του Ολυμπιακού και έτσι το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου!

Ανατροπή στα δεδομένα της συνέχισης της Super League, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να αποφασίζει τη δικαίωση των «ερυθρόλευκων», που ζητούσαν την ακύρωση της μετακύλισης του πρωταθλήματος και την τοποθέτηση της 15ης αγωνιστικής στη θέση της 16ης! Θα πρέπει βέβαια εδώ να τονιστεί ξανά πως βάση του κανονιστικού πλαισίου η προσφυγή του Ολυμπιακού ήταν σωστή.

Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η διοργάνωση θα συνεχιστεί από την 16η αγωνιστική, ενώ η 15η θα οριστεί σε νέα ημερομηνία ως εμβόλιμη.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας, όταν με ψήφους 13-3 είχε αποφασίσει υπέρ της μετακύλισης του πρωταθλήματος κατά μια εβδομάδα.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: (Απόσπασμα της υπ΄ αριθμόν 7/2019 απόφασης).

-ΔΕΧΕΤΑΙ, κατά πλειοψηφία, την κρινόμενη από 28-12-2018 προσφυγή της εδρεύουσας στον Πειραιά και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΑΕ κατά του εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής και εκπροσωπούμενου νόμιμα αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

-ΑΚΥΡΩΝΕΙ την από 28-12-2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ως άνω καθού αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ αναφορικά με τη διεξαγωγή της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μια εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών.

-ΔΙΑΤΗΡΕΙ σε ισχύ την από 14-12-2018 απόφαση του ΔΣ της Super League αναφορικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγωνιστικών ημερών από την 16η ως και την 20ή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, και υποχρεώνει το Δ.Σ. της Super League να προβεί στον ορισμό διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής ημέρας, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.6 του Κ.Α.Π., σε εμβόλιμες ημερομηνία/-ες αγωνιστικών ημερών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης
Άρης - Λαμία
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
ΟΦΗ - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα