Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει Γιαννούλη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το συζητάει

Gazzetta team
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει Γιαννούλη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το συζητάει

bet365

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναζητά τον αντικαταστάτη του (τραυματία) Μάριν Λέοβατς και δείχνει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γουλβς – Λίβερπουλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρόμητου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για τον 23χρονο αριστερό μπακ, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» είναι, προς το παρόν, αρνητικοί ως προς την παραχώρηση του.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Κροατία υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Γιαννούλης βρέθηκε στο στόχαστρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Ρεν, οι άνθρωποι της κροατικής ομάδας εισέπραξαν αρνητική απάντηση από τον ΠΑΟΚ, με δεδομένη την επιθυμία των ανθρώπων της διοίκησης να επιστρέψει στην Τούμπα, μετά το τέλος του δανεισμού του στον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα