Με ίωση 9 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο Δώνης!

Με ίωση 9 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο Δώνης!

Κώστας Ζάλιαρης
Με ίωση 9 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ο Δώνης!

bet365

Με πολλά προβλήματα λόγω απουσιών διεξήχθη το πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, ενώ αποφασίστηκε ν' ακυρωθεί και η απογευματινή προπόνηση!

Γουλβς – Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στο πράσινο «στρατόπεδο» η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία φέρνει την ομάδα αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα, αφού, από το πρωινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας έλειπαν 9 ποδοσφαιριστές (Μπουζούκης, Οικονόμου, Χ.Δώνης, Κάτσε, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Καμπετσής) αλλά και ο Γιώργος Δώνης, αφού άπαντες ταλαιπωρούνται από ίωση!

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιγνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα, ενώ, ατομικό συνέχισε ο Μακέντα.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση, αυτή ακυρώθηκε λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών που αναμένονται, με αποτέλεσμα να προγραμματιστεί πλέον για τις 13:00 της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα