Οι Βούλγαροι κρατάνε στο... κόλπο για Ντεσπότοβ τον Ολυμπιακό! (vid)

Οι Βούλγαροι κρατάνε στο... κόλπο για Ντεσπότοβ τον Ολυμπιακό! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Βούλγαροι κρατάνε στο... κόλπο για Ντεσπότοβ τον Ολυμπιακό! (vid)

bet365

Στη Βουλγαρία εξακολουθούν να εμπλέκουν τον 22χρονο winger της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με τον Ολυμπιακό και ενώ πρόκειται για παίκτη που έχει ξεχωρίσει από πέρυσι ο Φρανσουά Μοντέστο.
Ο 22χρονος ύψος 1.79 διεθνής άσος έχει φέτος 22 ματς στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 10 γκολ και 11 ασίστ.
Ο Κιρίλ Ντεσπότοβ είναι παίκτης που έχει τσεκάρει και προτείνει ο Μοντέστο. Παίζει στα άκρα της επίθεσης, δηλαδή σε μία θέση που ψάχνει ακόμα παίκτη ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Βουλγαρία ο πειραϊκός σύλλογος παραμένει στο... κόλπο για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την ΤΣΣΚΑ. Για τον Ντεσπότοβ εμπλέκουν και τις Ντιναμό Κιέβου, Αϊντχόφεν, Σπαρτάκ Μόσχας και ομάδες από Γαλλία και Αγγλία. Στην πατρίδα του διεθνούς άσου υποστηρίζουν πως ο Ντεσπότοβ θα πάρει μεταγραφή τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα