Στο Ντουμπάι για ιατρικά ο Πρίγιοβιτς!

Στο Ντουμπάι για ιατρικά ο Πρίγιοβιτς!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Στο Ντουμπάι για ιατρικά ο Πρίγιοβιτς!

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ιτιχάντ, Χουσείν Ελ Σαρίφ δήλωσε αποκλειστικά στο gazzetta.gr πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ. Όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ιτιχάντ, Χουσείν Ελ Σαρίφ το deal δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί σύντομα.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Σύμφωνα πάντα με τον αξιωματούχο της Αλ Ιτιχάντ, ο Πρίγιοβιτς δεν βρίσκεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά στο Ντουμπάι προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 25 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 4,5 χρόνια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα