Η φορολογική ενημερότητα που φρενάρει τα πάντα

Θοδωρής Βασίλης
Η φορολογική ενημερότητα που φρενάρει τα πάντα

bet365

Η μέχρι στιγμής αδυναμία του Πανιωνίου να βγάλει φορολογική ενημερότητα τον εμποδίζει να προχωρήσει σε μεταγραφές και ήδη μία δεν προχώρησε γι' αυτόν τον λόγο.

Ο Χρήστος Δάρας ενημέρωνε τον προηγούμενο μήνα πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο Πανιώνιος να μην προβεί σε μεταγραφές τον Ιανουάριο αφου υπάρχει κίνδυνος ο σύλλογος να μην καταφέρει να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Πάνω σε αυτο το θέμα έχουν επικεντρωθεί όλες οι προσπάθειες των διοικούντων περιμένοντας την ίδια ώρα την κυβερνητική ρύθμιση με τις 120 δόσεις η οποία θα έλυνε πολλά προβλήματα και θα έκανε βιώσιμο το χρέος της ομάδας. Μέχρι στιγμής η ρύθμιση αυτή δεν έχει περάσει κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειες για ενίσχυση του ρόστερ με αποτέλεσμα να χαθούν και ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαν προχωρήσει τις επαφές του ενώ κάποιοι άλλοι παραμένουν στον αέρα.

Αυτός που σίγουρα χάθηκε είναι ο Γιάννης Μυστακίδης με τον οποίο είχε γίνει συζήτηση και ο ίδιος ο παίκτης ήταν θετικός να μετακομίσει στην Πλατεία αφού οι κυανέρυθροι του πρόσφεραν αυτό που ζητούσε, θέση βασικού. Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποχαιρετώντας τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε εκμυστηρευτεί τις επαφές με τον Πανιώνιο.

Η μέχρι στιγμής αδυναμία όμως εκδοσης ενημερότητας απο τους Νεοσμυρνιώτες αποτέλεσε ανασταλτικός παράγοντας για τον παίκτη του ΠΑΟΚ ο οποίος αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περιμένει να δει πότε ο Πανιώνιος θα την εξασφαλίσει. Ετσι, ξεκίνησε να ψάχνεται για εξωτερικό (από την στιγμή που στην Ελλάδα ο Ατρόμητος δεν του έδινε θέση βασικού και ο Παναθηναικός τον ήθελε μόνο ως ελεύθερο) και μετά από κάποιες επαφές στο Ισραήλ φαίνεται πως καταλήγει προς Πορτογαλία.

Όσον αφορά τους Βρουσάι και Ανδρούτσο που θα είναι στα ανταλλάγματα για την μεταγραφή του Μασούρα και οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού είναι στον αέρα ελέω όπως είπαμε της φορολογικής ενημερότητας παρότι ο Ανδρούτσος είπε αρχικά όχι σε ενόχληση που είχε από άλλη ελληνική ομάδα που ζήτησε επίσης τον δανεισμό του. Καταλαβαίνει κανείς πως όσο η ομάδα δεν βγάλει φορολογική ενημερότητα κινδυνεύει ακόμα και οι δανεισμοί του Ολυμπιακού να μην ολοκληρωθούν ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα