Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Μυστακίδη

Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Μυστακίδη

Gazzetta team
Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Μυστακίδη

bet365

Η πορτογαλική Σετούμπαλ και η Φεϊρένσε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού το ερχόμενο εξάμηνο.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής, που έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και προς το παρόν προπονείται με την ομάδα του «Δικεφάλου», φέρεται να έχει πρόταση από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα από την Σετούμπαλ, ομάδα με την οποία ο ΠΑΟΚ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις από την εποχή που παραχώρησε ως δανεικό για ένα χρόνο τον Δημήτρη Πέλκα. Ενδιαφέρον έχει δείξει και η Φεϊρένσε στην οποία πέρσι είχε δοθεί δανεικός ο Αμρ Ουάρντα, αλλά αποχώρησε μετά από τα μπλεξίματα που είχε με τους συμπαίκτες του.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Οριστική απόφαση αναφορικά με το μέλλον του 24χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχει παρθεί, με τον ΠΑΟΚ πάντως να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει ο Μυστακίδης μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα