Ο «ερυθρόλευκος» χάρτης του ρόστερ! (pic & poll)

Ο «ερυθρόλευκος» χάρτης του ρόστερ! (pic & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ο «ερυθρόλευκος» χάρτης του ρόστερ! (pic & poll)

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει τα τελευταία δεδομένα του ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού και τις τελευταίες δύο κινήσεις που δρομολογούνται στο Λιμάνι που είναι τουλάχιστον δύο. Παραμένει η πιθανότητα για στόπερ.
Ήδη υπάρχουν και αφίξεις για τον Γενάρη, δύο τον αριθμό (Σολδάνο και Μασούρας) αλλά και αποχωρήσεις όπως του Πάρντο. Για το ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα υπό διαμόρφωση και εκτιμάται πως μπορεί να προκύψουν ακόμα και άλλες τρεις προσθήκες. Ας δούμε τα δεδομένα:
ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: Ο Ανδρέας Γιαννιώτης παραμένει προς αποχώρηση από την ομάδα. Στο Λιμάνι έχουν αρχίσει ήδη διεργασίες για να βρεθεί ο επόμενος Νο2 πίσω από τον Σα για τον οποίο όλα συγκλίνουν στο ότι θα αγοραστεί κανονικά από την Πόρτο.
ΑΜΥΝΑ: Ο Νικολάου πρόκειται να αποχωρήσει αλλά έτσι και αλλιώς ήταν εκτός πλάνων. Ο Μεριά ήταν υπό παραχώρηση αλλά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι αρνητικός με τις προτάσεις που του έγιναν από αραβικές ομάδες κυρίως. Εάν φύγει και ο Μεριά (σ.σ. εκτός από τον Νικολάου) ή άλλος στόπερ θα αποκτηθεί παίκτης. Για τον Γιασίν Μεριά έπεσε στο... τραπέζι (ξανά) και η επιλογή να πάει δανεικός σε ελληνικό σύλλογο.
Και όλα αυτά την ώρα που ο Παπέ Σισέ συνεχίζει να έχει μεγάλη ζήτηση ακόμα και για Γενάρη. Θυμίζουμε έχει κλείσει ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ Μπα για το καλοκαίρι. Με αυτά τα δεδομένα εξακολουθεί να είναι πιθανό να πάει και για στόπερ ο Ολυμπιακός. Τονίζεται ξανά πως σε δύσκολη θέση παρέμενε ο Γιάννης Μασούρας.
ΚΕΝΤΡΟ: Δεν προκύπτει καμία προσθήκη για εδώ στην παρούσα φάση. Ο Ολυμπιακός έχει γεμάτο... άξονα και δεν δείχνει να προτίθεται να αποχωριστεί κάποιο βασικό στέλεχός του. Ο Ανδρούτσος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παραχώρηση.
ΕΞΤΡΕΜ: Μετά το... αντίο του Πάρντο και το γεγονός ότι δεν μένει ούτε ο Σεμπά αναζητάται ένας ακόμα εξτρέμ. Ένας ακραίος με πιο μεγάλη έφεση στο γκολ. Ο Βρουσάι συνεχίζει να είναι προς αποχώρηση και ο Φετφατζίδης είναι ξανά μετέωρος. Έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι ο Ραντζέλοβιτς για τα άκρα.
ΦΟΡ: Ο Σολδάνο ήρθε και ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε αυτόν τον τομέα. Ο Μάνος όπως όλα δείχνουν δεν χωράει στην... εξίσωση και θα δοθεί δανεικός. Και αυτό διότι ο Μαρτίνς προτιμά να μείνει ο Χασάν και έχει και την επιλογή του Γκερέρο.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll και δείτε στην Gallery το ρόστερ όπως είναι τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα