Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κι επίσημα είναι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας.

Το πρώτο απόκτημα της ΑΕΛ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι γεγονός. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ, Νίκολα Γιακιμόφσκι ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ουέσκα – Μπέτις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκολα Γιακιμόφσκι με την υπογραφή του συμβολαίου του χτες το απόγευμα, όταν και η πρώην ομάδα του απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα αποδέσμευσης του.

Ήδη από χτες προπονείται κανονικά και υπολογίζεται από τον κ. Φέστα για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 9/1 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα