«Πληρώνει τη ρήτρα για Πρίγιοβιτς η Αλ Ιτιχάντ!»

«Πληρώνει τη ρήτρα για Πρίγιοβιτς η Αλ Ιτιχάντ!»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Πληρώνει τη ρήτρα για Πρίγιοβιτς η Αλ Ιτιχάντ!»

bet365

Οι Άραβες επέστρεψαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και δείχνουν έτοιμοι να καταβάλλουν την ρήτρα των 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται ότι δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Σέρβου επιθετικού του ΠΑΟΚ και όπως μεταδίδουν από την Πολωνία είναι έτοιμη να καταβάλλει τη ρήτρα των 10.000.000 για να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ του «Δικεφάλου»!

Οι πληροφορίες από την Πολωνία κάνουν λόγο για «τελειωμένη μεταγραφή», αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η θέση του ίδιου του Πρίγιοβιτς, ο οποίος έχει και τον τελευταίο λόγο από την στιγμή που μια ομάδα καταβάλλει το ποσό της ρήτρας.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη τοποθέτηση, ούτε από την πλευρά του Σέρβου επιθετικού, με τους Πολωνούς να δείχνουν το δικό τους ενδιαφέρον από την στιγμή που η Λέγκια Βαρσοβίας θα εισπράξει το 10% από τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς.

Στον 29χρονο επιθετικό έχει προταθεί συμβόλαιο 4,5 ετών με συνολικές απολαβές 25 εκατ. ευρώ!

Με τα υπάρχοντα δεδομένα όλα εξαρτώνται από τη διάθεση και την επιθυμία του Πρίγοβιτς, που μέχρι τώρα δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα