O ΠΑΟΚ αφήνει την Τούμπα και πάει στη Σουρωτή

O ΠΑΟΚ αφήνει την Τούμπα και πάει στη Σουρωτή

Gazzetta team
O ΠΑΟΚ αφήνει την Τούμπα και πάει στη Σουρωτή

bet365

Η κακοκαιρία προκάλεσε εκ νέου αλλαγή του χώρου προπόνησης για την ομάδα του ΠΑΟΚ, που μετά τη Νέα Μεσημβρία αφήνει και την Τούμπα για να πάει στη Σουρωτή.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Προκειμένου να προφυλαχθεί ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου (5/1) στο Αθλητικό Κέντρο Λώλας στη Σουρωτή.

Η προπόνηση της Παρασκευής (4/1) έγινε στην Τούμπα με την έντονη κατά διαστήματα χιονόπτωση να μην επηρεάζει το πρόγραμμα της ομάδας.

Το τεχνικό επιτελείο χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο γυμναστήριο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, το άλλο ήταν στο γήπεδο με τον προπονητή και έκανε μαθήματα τακτικής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο επιθετικό transition.

O Τσούμπα Άκπομ έκανε ατομικό πρόγραμμα χαμηλής επιβάρυνσης, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση, ενώ έλαβε και φαρμακευτική αγωγή από το ιατρικό επιτελείο.

O επίσης άρρωστος Κώστας Μπαλογιάννης έμεινε στο σπίτι, ενώ ο Εβγέν Χατσερίδης θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα