Συνεδριάζει πάλι το Διαιτητικό για τον Χριστοδουλόπουλο

Συνεδριάζει πάλι το Διαιτητικό για τον Χριστοδουλόπουλο

Gazzetta team
Συνεδριάζει πάλι το Διαιτητικό για τον Χριστοδουλόπουλο

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδριάζει την Τρίτη (08/01) για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, 2,5 μήνες μετά την τελευταία φορά. Τη Δευτέρα (07/01) η εκδίκαση της προσφυγής των Πειραιωτών κατά της Super League για τη 15η αγωνιστική.

Αρκετός καιρός πέρασε από τις 29 Οκτωβρίου, όταν το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση για επανάληψη της υπόθεσης με τριμελή αυτή τη φορά σύνθεση, έναν δικαστή και δυο δικηγόρους, αντί της πενταμελούς, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Έτσι στις 16:00 την Τρίτη (08/01) θα εκδικαστούν οι σχετικές προσφυγές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως Ένωση διεκδικεί την επιβολή πρστίμου στον Ολυμπιακό και στον ποδοσφαιριστή, ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για 6 μήνες και απαγόρευση μεταγραφών των «ερυθρόλευκων» για δύο μεταγραφικές περιόδους. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες ζητούν επίσης τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για το ίδιο διάστημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

«ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (07/01/19, 16:00)

Προσφυγή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά του αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», για την ακύρωση της από 28.12.2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (08/01/19, 16:00)

1.Αίτηση/κλήση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ για επανάληψη της συζήτησης σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 105/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου (αρ. πρωτ. ΕΠΟ 40493/3.122018) των εφέσεων 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά ,Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και ΠΣΑΠ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά ΠΑΕ ΑΕΚ, στρεφόμενες κατά της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, καθώς και της Πρόσθετης Παρέμβασης που είχε ασκήσει ο ΠΣΑΠ υπέρ του ως άνω ποδοσφαιριστή.

2.Οικοθεν διόρθωση της υπ΄αριθμ. 27/2018 απόφασης του ΔΔΠ

3.Προσφυγή του σωμ. ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4.Πρόσθετη παρέμβαση της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και κατά του σωμ. ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

5.Προσφυγή του σωμ. ΑΠΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κατά της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

6.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ κατά της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα