Βέλεθ: «Ο Άρης είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου»

Βέλεθ: «Ο Άρης είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου»

Gazzetta team
Βέλεθ: «Ο Άρης είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου»

bet365

Ο Φραν Βέλεθ απάντησε στα διαδοχικά ισπανικά δημοσιεύματα περί πρότασης της Ταραγόνα αλλά και επιθυμίας του ιδίου να επιστρέψει στην ομάδα της γενέτειράς του.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, μερίδα του ισπανικού Τύπου σημειώνει το ενδιαφέρον της Ταραγόνα για τον Βέλεθ, ενώ σε πρόσφατο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Ισπανός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της γενέτειράς του. Δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, αυτό σημείωσε και ο ίδιος ο παίκτης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και αγάπη. Το 2019 να φέρει στον καθένα ό,τι επιθυμεί. Εύχομαι το νέο έτος επιτυχίες στην ομάδα μας και να δώσουμε χαρές στον κόσμο του ΑΡΗ. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Ξέρω ότι τους πικράναμε στο τέλος της χρονιάς που έφυγε κι αυτό μας στενοχώρησε όλους. Το 2019, όμως, είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα πράγματα και να τους αποζημιώσουμε. Τους θέλουμε κοντά μας, όπως από την πρώτη στιγμή και υπόσχομαι ότι εμείς οι παίκτες θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα.

Νιώθω τον ΑΡΗ σαν το δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και στο μυαλό μου δεν υπάρχει τίποτε άλλο, πέρα από το πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Είμαι απολύτως αφοσιωμένος στον ΑΡΗ», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα