Καμαρά: «Ευχαριστώ τον Θεό για το 2018» (pic)

Καμαρά: «Ευχαριστώ τον Θεό για το 2018» (pic)

Gazzetta team
Καμαρά: «Ευχαριστώ τον Θεό για το 2018» (pic)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά έστειλε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά, δείχνοντας πανευτυχής για όσα έζησε το 2018, το οποίο χαρακτήρισε «αξέχαστο».

Από την Αζαξιό στον Ολυμπιακό και μαζί του στην πρόκληση του Europa League, τη μεγάλη βραδιά με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκης», την αγωνιστική του εκτόξευση και τις προσδοκίες για το μέλλον.

Ο μέσος από τη Γουινέα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα κατάφερε μέσα στο 2018 και μέσω Instagram το αποχαιρέτησε, στέλνοντας ευχές για το νέο έτος.

Η ανάρτησή του στο Instagram:

«Σ' ευχαριστώ Θεέ μου για όλα όσα με έχεις φέρει, το 2018 ήταν ένα αξέχαστο έτος για μένα, ο Θεός ευλογεί και δεν μπορώ να περιμένω για το 2019! Εύχομαι σε όλους έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο γεμάτο ευτυχία, καλοσύνη, υγεία και πολλές ευλογίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα