Λατρεία και μία υπέροχη γιορτή στο ΟΑΚΑ! (pics)

Λατρεία και μία υπέροχη γιορτή στο ΟΑΚΑ! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Λατρεία και μία υπέροχη γιορτή στο ΟΑΚΑ! (pics)

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τους μικρούς οπαδούς του συλλόγου και εκείνοι έπαιξαν, το χάρηκαν με την ψυχή τους και έδειξαν την αγάπη τους στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη.

Μία υπέροχη εκδήλωση διοργάνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους μικρούς φίλους του συλλόγου το μεσημέρι της Κυριακής, όπου το παρών έδωσαν ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του. Στην αίθουσα «VIP» του ΟΑΚΑ, οι υπεύθυνοι της γιορτής είχαν ετοιμάσει αρκετές δραστηριότητες για τους πιτσιρικάδες που έπαιξαν με την ψυχή τους, όλοι πήραν από ένα αναμνηστικό δώρο ενώ όπως ήταν λογικό οι παίκτες του «τριφυλλιού» έγιναν αντικείμενο λατρείας κατά την άφιξή τους. Οι νεαροί φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους, να πάρουν αυτόγραφα και να περάσουν μαζί με τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας ξέγνοιαστες και ξεχωριστές στιγμές, από εκείνες που κάθε παιδί αλλά και κάθε... γονιός θέλει να έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Ομάδα και κόσμος έγιναν «ένα» σε ένα χριστουγεννιάτικο event που είχε χρόνια να γίνει και σίγουρα δείχνει τον σωστό δρόμο για το μέλλον...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα