Αποφασισμένοι στον Απόλλωνα να πάνε στα άκρα με Σικαμπάλα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αποφασισμένοι στον Απόλλωνα να πάνε στα άκρα με Σικαμπάλα

bet365

Στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλος την υπόθεση με τον Σικαμπάλα ξεκαθαρίζοντας τι επιδιώκουν με την διακοπή συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή.

Ο Σικαμπάλα δεν εμφανίστηκε ποτέ στις προπονήσεις του Απόλλωνα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και στην ομάδα πήραν την απόφαση να προβούν σε διακοπή συμβολαίου του Αιγύπτιου άσου. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας, διακοπή συμβολαίου πλέον σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα παίξει για όσο διακοπεί το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα συνεχίσει να ανήκει στον Απόλλωνα.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουν. παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

Κάτι που σημαίνει πως αν το συμβόλαιο του Σικαμπάλα διακοπεί ως το καλοκαίρι, τότε αυτόματα θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ομάδας για άλλους έξι μήνες δλδ. μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζουν στον Απόλλωνα είναι διατεθειμένοι να πάνε την υπόθεση στα άκρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα