Προτεραιότητα στους πλάγιους μπακ

Προτεραιότητα στους πλάγιους μπακ

Gazzetta team
Προτεραιότητα στους πλάγιους μπακ

bet365

Οι διαδοχικές συναντήσεις στον Άρη αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν συντομότερη ενίσχυση της ομάδας στα αμυντικά άκρα αλλά και στο γρήγορο αλλά και ουσιαστικό τέλος των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη.

Ο αρχικός σχεδιασμός των ανθρώπων του Άρη περιλάμβανε την έκδοση οκτώ διαζυγίων και την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε κάθε γραμμή. Στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν επί συγκεκριμένων περιπτώσεων όπως αυτή του Μεργκίμ Μάβραϊ. Έγινε συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τον Αλβανό κεντρικό αμυντικό, αλλά το βασικό αντικείμενο ενασχόλησης ότι οι αγωνιστικές επιδόσεις της ομάδας αλλά και του ιδίου. Δεν έγινε κουβέντα επί (πιθανών) όρων διαζυγίου, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και αυτομάτως θα αφαιρέσει ο Άρης (από τη μεταγραφική λίστα) την απόκτηση ενός στόπερ.

Η βασική επιδίωξη του Άρη, πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, είναι να έχει ενισχύσει τα αμυντικά άκρα με την απόκτηση ενός δεξιού κι ενός αριστερού μπακ. Γιατί έχει εκτιμηθεί ότι εκεί βρίσκεται η βασική αδυναμία της ομάδας. Επί τούτου, στις συναντήσεις που προηγήθηκαν μεταξύ των Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου και Παντελίδη, εξετάστηκαν περιπτώσεις παικτών και οριοθετήθηκαν στόχοι.

Μοιάζει δεδομένο επίσης ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά δεν είναι η προτεραιότητα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την γραμμή της επίθεσης. Έχει διαπιστωθεί πρόβλημα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο ούτως ώστε να εξελιχθεί σε βασικό ζήτημα ενασχόλησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα