Νταμπίζας: «Καλύτερη η βελτίωση της ακαδημίας, από μία μεταγραφή»

Νταμπίζας: «Καλύτερη η βελτίωση της ακαδημίας, από μία μεταγραφή»

Νίκος Αθανασίου
Νταμπίζας: «Καλύτερη η βελτίωση της ακαδημίας, από μία μεταγραφή»

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα σεζόν, έθεσε ως προτεραιότητα το πρότζεκτ της ακαδημίας ενώ αναφέρθηκε σε μεταγραφικά ζητήματα και θέματα συμβολαίων.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα:

Για το αν οι επιτυχίες που φέρνουν αλλαγές στο στάτους παίκτων, είναι κάτι που τον φοβίζει: Θέλουμε να έχουμε ισορροπία στα συμβόλαια. Αν ένα παιδί μπορεί να διαφοροποιήσει αυτό που έχουμε ως λογική, είναι δικό του θέμα. Μπορείς ως παιδί να δεις την καριέρα σου με γνώμονα το πρώορο κέρδος ή την προοπτική. Τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα δεν κινδυνεύουν από αυτό. Βιώνουν την εξέλιξη, την βελτίωση και την εμπιστοσύνη. Τουλάχιστον για τους πρώτους έξι μήνες. Εμένα δεν με φοβίζει καθόλου. Υπάρχει μια διαδικασία και δεν θα διαφοροποιηθεί. Θέλουμε έναν σταθερό κορμό και ταυτόχρονα να παράγουμε παίκτες ή να επιλέγουμε παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα. Η Τοτεναμ δεν εχει κανει ούτε μία μεταγραφή. Είναι το ζωντανό παράδειγμα για το πως μια ομάδα μπορεί να βελτιωθεί. Είναι σημαντικό να έχεις σταθερότητα και να καταρριφθεί ο μύθος των μεταγραφών. Είναι μία πραγματικόττητα οι μεταγραφές αλλά είναι ένα παράδειγμα το πως βελτιώνεσαι μέσα στα χρόνια.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού: Είχαμε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας για να υποστηρίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να παίξουμε. Ακούω για συστήματα αλλά τον όποιο σχηματισμό θέλεις να παίξεις, έχει να κάνει με την ταυτότητα που θες να παίξεις. Θέλαμε ισορροπία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει μέσα στην χρονιά σε αστάθμητους παράγοντες. Τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το κομμάτι, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή να ελεχθεί, πάντα με βασικό συστατικό τον τρόπο που θέλουμε να παίξει το παιχνίδι. Αυτό που κάνουμε και δείχνουμε είναι πως η ομάδα μπορεί να υπηρετήσει διάφορους σχηματισμούς αλλά με βασική φιλοσοφία για το πως θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό αυτό που εισπράττουμε. Αποτελεί μεγάλο παράσημο το ότι υπάρχει αναγνώριση και εκτός των πυλών, για αυτή την υγεία που βγάζει η ομάδα. Όταν αυτό έρχεται από ανθρώπους που δεν είναι κοντά στον σύλλογο, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα. Το ψυχολογικό δέσιμο που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι και αυτό παράσημο. Αν κάποιος ήταν στο πρόσφατο τραπέζι, θα καταλάβαινε πολύ καλά τι θέλω να πω. Είναι ένας οργανισμός απίστευτα δεμένος και αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη.

Για τον Κάτσε: Θεωρώ ότι η καλύτερη απάντηση θα ήταν στο τέλος της χρονιάς. Υποθετικά μιλώντας, στο τέλος της χρονιάς θα έρθει η αξιολόγηση, θα μπορέσουμε να τα βάλουμε κάτω και θα αποφασιστεί αν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση και ποια θα είναι τα δεδομένα. Είναι πολλοί παράμετροι που μπορούν να μπουν στο τραπέζι για μια αγορά. Δεν έχουμε δαπανήσει ποτέ χρήματα για παίκτη με εμένα σε αυτή την θέση, με τον Ατζαγκούν μόνο. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για το αν έχει αλλάξει ο Αλαφούζος σε σχέση με την πρώτη θητεία: Δεν θέλω να μιλήσω, αυτό αφορά την δική του σκοπιά. Εισηγητικά ότι έχω ζητήσει, έχει υλοποιηθεί. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Αυτό που ζω ως καθημερινότητα είναι αυτό που σας είπα πριν. Υπάρχει μια δέσμευση και υλοποιείται. Τώρα αν αυτό κρατήσει έξι μήνες, ένα χρόνο ή πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω.

Για Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία με τον Δημήτρη και το ίδιο θα γίνει με τον Κουλιμπαλί. Θέλουμε να μείνουν και οι δύο. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε στους βασικούς όρους. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες κατηγορίες, συγκεκριμένα νούμερα και έτσι θα συνεχίσουμε. Η πρόθεσή μας είναι συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός για την προσφορά τους και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε για περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

Για το μπατζετ της ερχόμενης χρονιάς: Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε αυτή την συζήτηση. Θέλουμε να φτιάξουμε τις συνιθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει στην κανονικότητα. Αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι η ισορροπία και η σταθερότητα και πάντα να μαθαίνουμε από όσα έγιναν στο παρελθόν.

Για το αν υπάρχει προεργασία για το καλοκαίρι στο μεταγραφικό κομμάτι: Να ξεκαθαρίσω κάτι. Τα συμβόλαια που ήρθαν φέτος είναι όλα τριετίας. Κάποια συμβόλαια βρήκαμε, κάποια λήγουν. Η αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Σίγουρα κάποια πράγματα μελλοντικά μπορούν να γίνουν για παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Πάντα υπάρχει μια προεργασία αλλά είναι παρακινδυνευμένο να μπαίνεις σε μια διαδικασία τώρα. Γύρω στον Μάρτιο, Απρίλιο ίσως να έχεις καλύτερη εικόνα, καλύτερη κρίση. Εμείς θέλουμε να τηρούμε τους κανόνες. Καμία επαφή με παίκτη που έχει συμβόλαιο. Εμείς αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι την προοπτική. Να φορέσουν την φανέλα και να βελτιωθούν. Διάφορα γράφονται, ξεκαθαρίζω πως εμείς δεν κινούμαστε κάτω από το τραπέζι. Μόνο νόμιμα. Με το γράμμα του νόμου. Ο κάθε Σιαμπάνης είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι να μπαίνουν παράμετροι που δεν έχουν να κάνουν επαγγελματικά πλαίσια. Το αν είμαι εγώ φίλος με τον μάνατζερ του, δεν έχει καμία σχέση, ούτε μπορεί να αποτελεί κριτήριο για μία μελλοντική διαδικασία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ υπήρχε άριστη συνεργασία με Κάτσε και Πούγγουρα. Δεν έχει καμία ουσία να αλλάξει αυτό. Θα το συνεχίσουμε.

Για το ενοχλεί ο Παναθηναϊκός και αν πρέπει να προστατευθεί εξωαγωνιστικά ο σύλλογος: Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια δυναμική που δεν αλλάζει. Σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να αλλάζουν αλλά ο Παναθηναϊκός είναι αυτό που είναι. Έχουμε επιλέξει να λειτουργήσουμε διαφορετικά από ότι συνηθίζεται στο κομμάτι της διαιτησίας. Δεν θέλουμε καμία προστασία. Μα καμία. Εμείς πρέπει να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα κόντρα σε όλες τις συνθήκες. Ο σύλλογος μπορεί να το παρερμηνεύσει εσωτερικό αυτό με την προστασία. Εμείς έχουμε πει στο εσωτερικό μας να μην ασχολούμαστε με πράγματα που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε. Εμείς αυτό που κάνουμε ως σύλλογος είναι να λειτουργούμε με δίκαιο και επαγγελματικό τρόπο. Κάθε ομάδα το βλέπει διαφορετικά, το πως λειτουργεί. Εμείς δεν θέλουμε ούτε ανακοινώσεις να βγάζουμε, ούτε προστασία να ζητάμε. Αν κάνουμε και νίκες κόντρα σε αποφάσεις, αυτές οι νίκες θα έχουν μεγαλύτερο βάρος. Γίνονται προσπάθειες με σωστό τρόπο, ώστε ο σύλλογος να έχει αυτό που του αρμόζει. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει ως μεγάλη ομάδα ούτε το 51 49, ούτε αυτό.

Για το αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την άδεια, ο Νταμπίζας θα μείνει ή όχι: Υποθετικά μιλώντας θα έμενα. Είναι το ίδιο πράγμα που εγώ διάλεξα το καλοκαίρι και ο προπονητής. Δεν ξέρω κανέναν να ξεκινά έναν αγώνα και να μην θέλει να κερδίσει. Αν αυτό δεν γίνει στην πρώτη και γίνει στην δεύτερη, είναι μέρος του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι θα το πετύχουμε αυτό που πρέπει στο κομμάτι της αδειοδότησης.

Για το πλάνο της ακαδημίας και πιθανούς ξενώνες σε Κορωπί ή Παιανία: Η ακαδημία με την πρώτη ομάδα είναι πάρα πολύ κοντά. Σε όλα. Επενδύουμε διαρκώς ακόμη και με την κατάσταση επικρατεί που δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Όσες εισηγήσεις έχουμε κάνει, έχουν γίνει αποδεκτές. Υπάρχει η πρόσληψη ενός ψυχολόγου, η διαχείριση από τα σόσιαλ, ο τρόπος λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό, όσον αφορά τον αρχιπροπονητή. Υπήρχε μια πιλοτικη συνεργασία με τον κύριο Φρέντμπεργκ που τελικά δεν θα συνεχιστεί. Αυτό είναι το ζήτημα που μας καίει. Υπάρχουν προοπτικές για να λειτουργήσουμε στο καλύτερο επίπεδο. Από την αρχή της χρονιάς θα υπάρχουν και τα gps για την ακαδημία. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως παγκοσμίως το νούμερο είναι το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις για επιτυχίες στις ακαδημίες. Θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει ολοκληρωτική λειτουργία της ακαδημίας. Στο Κορωπί υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθούν παιδιά αλλά όχι στον αριθμό που θέλουμε. Αν μου λέγατε νούμερο 1 κομμάτι που χρειάζεται να επικεντρωθούμε είναι αυτό. Δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Έχει γίνει μια συζήτηση για ολοκληρωτική παραχώρηση της Παιανίας αλλά δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Υπάρχει χώρος διπλα στο Κορωπί που έχει αγοραστεί και μπορεί να γίνει κάτι στο μέλλον εκεί αλλά από την στιγμή που έχουμε ξεκινήσει ένα πρότζεκτ που η καρδιά του είναι η ακαδημία, πρέπει να το βελτιώσουμε. Έχει πολλαπλή οφέλη, λειτουργεί ένα διαφορετικό δέσιμο. Χωρίς να είμαστε απόλυτοι και δογματικοί. Εκεί πρέπει να είναι στραμμένη η προσοχή μας.

Για το ερχόμενο καλοκαίρι που δεν θα υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών , την άδεια και το πρότζεκτ: Δεν θα αλλάξει αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Με τους περιορισμούς που είχαμε φέτος αναγκαστήκαμε να λειτουργήσουμε έτσι. Δεν ισχύει αυτό. Επιλέξαμε να παίξουμε με αυτόν τον τρόπο, όσον αφορά το ελληνικό στοιχείο. Δεν αναγκαστήκαμε. Το 13 το ρόστερ στο σύνολο του είχε δέκα ξένους και τα συμβόλαια τα περισσότερα ήταν από την ακαδημία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε πολλούς Έλληνες Κ23 αλλά εμείς βασιστήκαμε στην ακαδημία. Το 13 υπήρχε επιλογή αλλά πάλι με συγκεκριμένα κριτήρια. Αν δούμε πρωταθλήματα που ειναι κοντά σε εμάς, ομάδες που πρωταγωνιστούν όπως ο Άγιαξ, η Σταντάρ έχουν παίκτες από την ακαδημία. Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της ακαδημίας και είναι προτιμότερο να γίνει επένδυση στην ακαδημία, από το να δοθεί ένα συμβόλαιο. Θέλουμε να είμαστε πιο δυνατοί στην παραγωγή. Οι μεταγραφές μπορούν να βοηθήσουν αλλά είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην ακαδημία. Για την άδεια, είναι ο δεύτερος αγώνας που γίνεται στα γραφεία. Εμείς προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε αυτή την μάχη, με τα αποτελέσματα που έχουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι μία διαρκής μάχης. Με βάση τα έσοδα, τα έξοδα και τα νούμερα που έρχονται, είναι ένα βιώσιμο πλάνο που αν υπάρχει συνέχεια, μπορεί να φτάσει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είναι κάτι, όμως, που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε.

Για το φινάλε της σεζόν και την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ: Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Παρουσιάσαμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και από τον δύσκολο δρόμο. Για εμένα προσωπικά κάθε μέρα που περνάει πρέπει να υπάρχει μία διαρκής βελτίωση, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε βάλει τις βάσεις για να επανέλθει η ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τώρα το αν θα μπορέσει η ομάδα αυτό τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να τον σβήσει, είναι καθαρά θέμα πολιτικής της ΟΥΕΦΑ και το πως μπορεί να τα διαχειριστεί. Μπορεί να δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο. ΠΙθανό να μην είναι δίκαιο; Εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε αυτό που ακριβώς μας αξίζει.

Για το αν υπάρχει πρόθεση να ανέβουν κάποια παιδιά από την ακαδημία άμεσα: Το ρόστερ μας είναι υπεράριθμο. Δώσαμε κάποια παιδιά δανεικούς και δεν πέτυχε. Ίσως μου αναλογεί και ένα μερίδιο ευθύνης. Στον μαγικό κόσμο της Φούτμπολ Λιγκ δεν κατάφεραν να βρουν χρόνο. Ήταν μια αποτυχία το ότι δεν βρήκαν χρόνο. Πρέπει να είναι πιο ποιοτικός ο χρόνος της προπόνησης και λιγότερος ο αριθμός των παιδιών. Πρέπει να τους βρούμε χρόνο. Υπάρχει πολύ κοντινή σχέση της πρώτης ομάδας με την ακαδημία, θα γίνει μια μίνι αποτίμηση και κάποια παιδιά που είναι εκτός συμβολαίων θα γίνει αλλαγή σε αυτό σύντομα. Θέλουμε να εντάξουμε και άλλα παιδιά από την ακαδημία. Υπάρχουν πολλαπλά οφέλη από αυτή την διαδικασία.

Για τις δεσμεύσεις από τον Αλαφούζο: Πριν ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια, έγινε μια συζήτηση, μπήκαν κάποιες σταθερές. Έχουν τηρηθεί όσα είπαμε και θα υπάρχει συνέχεια. Υπάρχει ένας ορίζοντας τριετίας και έχουν τηρηθεί στο έπακρο όσα έχουμε πει.

Για τα μεταγραφικά σενάρια, τον Αρμενάκα, τις πωλήσεις και το πλάνο που υπάρχει: Υπάρχει μια μεταγραφολαγνεία και είναι λογικό, εσείς πρέπει να γράψετε κάποια πράγματα. Αρκεί να υπάρχει μια λογική και αν τα ονόματα ταιριάζουν. Δηλαδή για να γράφεις για έναν ποδοσφαιριστή που κολλάει είναι θεμιτό και μπορεί να γίνει. Αλλά για περιπτώσεις που δεν είναι κοντά στην δική μας λογική, κάποιες περιπτώσεις αναιρούνται από μόνες τους. Δεν έχουμε ανάγκη από μεταγραφές. Αυτή είναι η άποψή μας. Κάναμε μια προσθήκη του Αρμενάκα που έχει προοπτική. Για εμένα η οποιαδήποτε ενίσχυση έχει να κάνει μα καθημερινή δουλειά. Για εμένα η ενίσχυση δεν έρχεται μόνο μεταγραφές αλλά και με δουλειά που γίνεται καθημερινά. Αν προκύψει κάποια ανάγκη θα έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό να παίξει η ακαδημία σε αυτά την προοπτική. Έχει και πολλαπλά οφέλη και αποδεικνύεται και φέτος. Δεν μπορούμε να διαψεύδουμε ή να επιβεβαιώνουμε. Δεν έχω κάνει επαφή με τον Μαυροπάνο, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Μπακασέτα. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιηθεί ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία άλλων συλλόγων και συμβολαίων. Τώρα αν κάποια παιδιά που πιθανώς θα μας ενδιέφεραν, δεν γίνονται να διαψεύδουμε συνέχεια. Η ομάδα είναι επαρκής, έχουμε κάνει μια αξιολόγηση, έχουμε καταλήξει και αυτό θέλω να γίνει ξεκάθαρο προς τον κόσμο. Όσον αφορά πιθανή πώληση, μπορεί να ειπωθεί κάτι και να μεταφραστεί με διαφορετικό τρόπο. Στην αρχή της χρονιάς υπήρχαν προτάσεις και τις δυο τις αρνηθήκαμε. Η εισήγηση μου ήταν αρνητική και έγινε αποδεκτή από την διοίκηση. Η κατεύθυνση που έχουμε διοικητικά είναι να μην υπάρξει καμία πώληση.

Για το αν θα κριθούν και παίκτες με υψηλά συμβόλαια: Πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες συμβολαίων. Αυτό και που ανήκει ο κάθε παίκτης είναι από το βιογραφικό του, από το στάτους, από πολλά πράγματα. Εμείς έχουμε νόρμες συμβολαίων. Θέλουμε να έχουμε μια ισορροπία. Στο τέλος της χρονιάς θα υπάρχει κρίση για όλους, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και έξω από αυτό και ανάλογα με το συμβόλαιο. Θα γίνει μια γενική αξιολόγηση, ώστε ο σύλλογος να έχει καλύτερη βάση για τα χρόνια που θα έρθουν.

Για το μπάτζετ και το αν ειναι αρκετό να φτάσει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός: Υπάρχουν πολλές απόψεις για το οικονομικό σκέλος μίας αγωνιστικής προσπάθειας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε σταδιακά προς την κανονικότητα. Ανταγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο και σίγουρα να μπορέσεις να έχεις ένα οικονομικό σκέλος για να μπορείς να το υποστηρίξεις. Κάποιος μπορεί να πει ότι θέλω ένα ποσό και κάποιος ένα άλλο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο σύλλογος να μπορέσει να επανέλθει σε όλα τα επίπεδα εκεί που ήταν. Είναι υποκειμενικό το ποσό που κρίνει ο καθένας ότι χρειάζεται. Φέτος καθαρά έχουμε 3 εκατομμύρια μπάτζετ, μικτά περίπου 5.5. Πρέπει να τονίζουμε συνέχεια την ισορροπία. Ο καθένας μπορεί να πετύχει αποτέλεσμα σε μικρό διάστημα, να πας γυμναστήριο και να γίνεις θεόρατος. Μπορείς να το πετύχεις με έναν υγιή τρόπο ή να παραβιάσεις τον τρόπο. Εμείς θέλουμε μια υγιή προσπάθεια, με έναν υγιή τρόπο. Ίσως είναι πιο δύσκολος αλλά βάζεις πιο στέρεες βάσεις. Όταν τις βάλουμε θα μπορούμε να υπηρετήσουμε καλύτερα τις απαιτήσεις που έχει ο σύλλογος.

Για τις διοικητικές εξελίξεις και τα δεδομένα τα οικονομικά που αφορούν συνολικά το πρότζεκτ: Η ουσία της κουβέντας είναι να αναλωθούμε στα αγωνιστικά αλλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να μένει στο κενό αυτό το ερώτημα. Δεν έχει προχωρήσει αυτό που φαινόταν ότι ξεκινούσε στην αρχή της χρονιάς. Εμείς έχουμε ένα προγραμματισμό με συγκεκριμένο σενάριο. Δεν αλλάζει, είτε στην κεφαλή είναι ο Α ο Β ή ο Γ. Δεν μας επηρεάζει αυτή η κατάσταση, ο προγραμματισμός είναι ο ίδιος. Είναι διασφαλισμένα αυτά που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε ο σύλλογος να επανέλθει στην κανονικότητα. Εμείς δεν έχουμε κανένα εμπόδιο στην λειτουργία. Αυτό που πήγε να γίνει και δεν έχει ολοκληρωθεί, εμάς σαν ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μας αφορά.

Ο πρόλογός του:

Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά, υγεία και καθαρό μυαλό. Μέσα στην εσωτερική διεργασία που έχουμε ως ομάδα θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τον κόσμο συχνά για να επικοινωνήσουμε τι συμβαίνει στην ομάδα μέσα στην χρονιά για να μπορέσει και ο κόσμος να καταλάβει πως τρέχει η διαδικασία που έχει ξεκινήσει, να γίνει μια μίνι αποτίμηση και να περάσουμε κάποια πράγματα προς τα έξω. Με βάση αυτό που ξεκινήσαμε τον Ιούνιο θεωρώ πως το δείγμα είναι θετικό, υπάρχει μια διαφοροποίηση όσον αφορά τον προβληματισμό με την ιδιαιτερότητα που είχαμε ως πραγματικότητα. Αυτό έχει αλλάξει, έχει περάσει μια άλλη αίσθηση και εικόνα στον κόσμο, σε εσάς, στους παίκτες και γενικότερα σε όλο τον οργανισμό. Αυτό αντανακλά σε μια προσπάθεια που γίνεται στο προπονητικό κέντρο αλλά και στα γραφεία, που πάντα ξεχνάω την διεύθυνση. Πεντέλης 3. Είναι ένας οργανισμός με διάθεση και πάθος για αυτό που θέλει να πετύχει. Οι κρίσεις γίνονται πάντα στο τέλος της χρονιάς. Ο σύλλογος έχει δύο μάχες. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Τα καταφέρνουμε σε πολύ καλό βαθμό αλλά η διάρκεια είναι αυτό που μετράει. Στο τέλος της χρονιάς θα κριθούμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα