Στην Κωνσταντινούπολη ο Πέλκας, «φωτιά» οι Τούρκοι (pic)

Στην Κωνσταντινούπολη ο Πέλκας, «φωτιά» οι Τούρκοι (pic)

Gazzetta team
Στην Κωνσταντινούπολη ο Πέλκας, «φωτιά» οι Τούρκοι (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, είδε το Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague και όπως ήταν φυσικό τα τουρκικά ΜΜΕ γράφουν για την παρουσία του…

Ο άσος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Euroleague, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη, με τα τουρκικά ΜΜΕ να στέκονται στο καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και της Φενέρ για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Τα πηγαίνουμε καλά με τον ΠΑΟΚ. Ηταν μια ξαφνική προσφορά από τη Φενερμπαχτσέ. Μια ελκυστική προσφορά την οποία είναι δύσκολο να απορρίψεις. Ολοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους. Η προσφορά της Φενέρμπαχτσε ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τα χρήματα που κερδίζω από τον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο Πέλκας αναφερόμενος καλοκαιρινό φλερτ με την τουρκική ομάδα.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, «ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μια σημαντική εξέλιξη, με σημαντική την παρουσία του». ενώ για την σχέση του με τον Ρουμάνο προπονητή είπε ότι αυτός ήταν που «με ανάγκασε και με πίεσε να γίνω καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα