Οι διαιτητές σκέφτονται να συνεχίσουν την αποχή!

Δημήτρης Τομαράς
Οι διαιτητές σκέφτονται να συνεχίσουν την αποχή!

bet365

Στις τάξεις των διαιτητών υπάρχουν ακόμα σκέψεις να συνεχιστεί η αποχή τους από τα ματς του πρωταθλήματος της Super League. Η συζήτηση για παρουσία ξένων ρέφερι στην 15η αγωνιστική...
Οι διαιτητές - όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες - άτυπα ή και επίσημα δεν έχουν προχωρήσει σε άρση της αποχής τους. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να σκέφτονται να υλοποιήσουν την δέσμευσή τους για αποχή για τουλάχιστον μία ακόμα αγωνιστική. Από την στιγμή που η επιλογή με ρέφερι Football League δεν... περπάτησε υπάρχει η εκδοχή να πάει η ΚΕΔ / ΕΠΟ μόνο με ξένους για την προσεχή 15η αγωνιστική. Ένα ζήτημα βέβαια το πως μπορεί να γίνει αυτό.
Σε σχέση με το Κύπελλο πάντως οι διαιτητές είχαν σφυρίξει κανονικά και μένει να διευκρινιστεί εάν θα κάνουν το ίδιο και στις προσεχείς αναμετρήσεις του... Βέβαια θα έχει προηγηθεί και η συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου που ίσως αλλάξει κάποια δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα