«Ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου»!

«Ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου»!

Νίκος Αθανασίου
«Ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου»!

bet365

Ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ που στα... λόγια ήθελε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ρουμανία εμπλέκεται στην εξαγορά της Ντιναμό Βουκουρεστίου προς όφελος των γνωστών ατζέντηδων, Ζάχαβι και Ραμαντάνι!

Εδώ ο Παϊρότζ, εκεί ο Παϊρότζ, στην Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Παϊρότζ; Ο Ταϊλανδός broker που απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες και ακόμη περιμένουν στο «τριφύλλι» τα χρήματα για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου για την εξαγορά της ομάδας! Αυτό υποστηρίζει η Gazeta Spurtirilor, σύμφωνα με την οποία οι Ζάχαβι και Ραμαντάνι θέλουν να αγοράσουν την ομάδα αλλά επειδή βρίσκονται σε δύσκολη θέση για όσα συμβαίνουν στην Μουσκρόν, έχουν βάλει μπροστά τον Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, το τίμημα ανέρχεται στα 6.6 εκατομμύρια δολλάρια, ωστόσο, επειδή πολλά έχουμε ακούσει και τίποτα δεν έχουμε δει(όπως καλή ώρα συνέβη στην Μουσκρόν και στον Παναθηναϊκό) θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και αν το δημοσίευμα θα έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Πάντως, και όσον αφορά το «τριφύλλι», ουδείς πλέον ασχολείται με τον Παϊρότζ εντός της ΠΑΕ, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη ενώ και ο κόσμος των «πρασίνων» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να... τσιμπήσει όπως είχε συμβεί και στην υπόθεση Τσάκα, δεν περιμένει τίποτα από τον Ταϊλανδό και όσους εκπροσωπούσε και δεν μάθαμε ποτέ ποιοι ήταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα