Οι Ουκρανοί για τον Ολυμπιακό και τον Σολδάνο

Οι Ουκρανοί για τον Ολυμπιακό και τον Σολδάνο

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ουκρανοί για τον Ολυμπιακό και τον Σολδάνο

bet365

Ουκρανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως υπάρχει συμφωνία σε όλα με Ολυμπιακό και Σολδάνο και ότι για τον 24χρονο επιθετικό είχε ενδιαφερθεί η Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο ο Αργεντινός ακύρωσε την περίπτωσή της.
Η ουκρανική ιστοσελίδα Footboom.com έκανε αφιέρωμα στον Φράνκο Σολδάνο, υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.
Στο ρεπορτάζ τους οι Ουκρανοί αναφέρουν αρχικά ότι ο Αργεντινός θα μπορούσε να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018, αλλά η ομάδα του αξίωσε παραπάνω χρήματα με συνέπεια οι Πειραιώτες να κάνουν πίσω. Μετά υπογραμμίζει ότι τώρα οι δύο πλευρές (σ.σ. Ολυμπιακός και Ουνιόν Σάντα Φε) τα έχουν βρει έναντι του ποσού του 1,7 εκατ. ευρώ (σ.σ. πράγμα που προφανώς δεν είναι τόσο βέβαιο) και το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει, είναι πότε θα πάει ο ποδοσφαιριστής στον Πειραιά. Επίσης, τονίζεται ότι ο μάνατζερ του παίκτη θέλει η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί το χειμώνα και ενώ η Ουνιόν το θέλει αυτό για το καλοκαίρι, επειδή ακόμη δεν έχει βρει επιθετικό για να τον αντικαταστήσει. Εκτός των άλλων αναφέρεται και το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου και το γεγονός ότι ο Σολδάνο προτιμούσε την Ελλάδα, ακυρώνοντας έτσι την επιλογή των Ουκρανών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα