Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Πέλκα…

Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Πέλκα…

Σταύρος Σουντουλίδης
Η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Πέλκα…

bet365

Λένε πολλοί ότι «καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει…», μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, αυτή του Δημήτρη Πέλκα και του (νέου συμβολαίου με τον) ΠΑΟΚ, δεν ισχύει!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι ότι ξαφνικά προέκυψε μεγάλη κουβέντα γύρω από το μέλλον του 25χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού. Μια κουβέντα με πολλές παραμέτρους και αρκετά ευφάνταστα σενάρια να συζητιούνται στο «μεγάλο καφενείο» των social media.

Ο Πέλκας απ’ το πουθενά βρέθηκε στο επίκεντρο μιας συζήτησης, αναφορικά με το συμβόλαιο του, η οποία δεν υφίσταται, όσο κι αν επιμένουν ορισμένοι να την διατηρούν στην επικαιρότητα.

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε τον Σεπτέμβριο του 2017 να ανανεώσει μέχρι το 2021 το συμβόλαιο με τον Πέλκα, να του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που είχε υπογράψει επί εποχής Άρνεσεν, βασικά να του δείξει ότι τον πιστεύει. Ο Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός κέρδισε μια θέση στην ενδεκάδα του Λουτσέσκου, έφτασε ξανά στην εθνική ανδρών, αλλά ως εκεί…

Ποτέ τόσο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», όσο και ο Πέλκας, ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στην Τούμπα αυτό ας μην το ξεχνάμε, δεν κάθισαν στο τραπέζι και έκαναν κάποια σοβαρή και ουσιαστική κουβέντα για νέο συμβόλαιο, ποτέ η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν αξίωσε εκ νέου καλύτερες απολαβές, όπως λέγεται, ενώ και οι διοικούντες τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν άλλα θέματα να «τρέξουν», αυτά των ανανεώσεων και της απόκτησης του αντί-Βέρνμπλουμ.

Οπότε, καμία «απόσταση» δεν υφίσταται μεταξύ ΠΑΟΚ και Πέλκα, ορισμένα πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη σωστή διάστασή τους, προτού ο καπνός γίνει… φωτιά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα