Βιεϊρίνια: «Ποτέ μην τα παρατάς»! (vid)

Βιεϊρίνια: «Ποτέ μην τα παρατάς»! (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Ποτέ μην τα παρατάς»! (vid)

bet365

Έναν διαφορετικό Βιεϊρίνια έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου στο βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε στην ψηφιακή πλατφόρμα Dugout.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο, για τα τατουάζ που έχει στο σώμα του, έδωσε συμβουλές στους νεότερους ποδοσφαιριστές και μίλησε για τον έρωτα της ζωής του, την κόρη του.

Για το τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για τον ίδιο σχολίασε:

«Ήταν το όνειρο μου από μικρό παιδί. Το να κάνεις δουλειά αυτό που αγαπάς και να πληρώνεσαι τόσο καλά γι’ αυτό, νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα ήθελα να είμαι. Όταν ήμουν μικρός, δεν είχα κάποιο άλλο όνειρο ή κάποιο άλλο πλάνο».

Για το αν σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα δημιουργού τατουάζ είπε:

«Όχι... Μου αρέσει να τα έχω. Προσπάθησα μία φορά να το κάνω κι εγώ και πιστεύω ότι δεν άφησα... χαρούμενο τον τύπο που το προσπάθησα, με το αποτέλεσμα. Μου είπε να του κάνω μια ίσια γραμμή και μόνο ίσια δεν ήταν...».

Για το τι πρέπει να κάνει κάποιος για να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο:

«Να είσαι συγκεντρωμένος στο όνειρο σου. Να κάνεις ότι σου λέει κάθε προπονητής, γιατί ακόμα και από το χειρότερο προπονητή, μπορείς να μάθεις κάτι. Οπότε μην τα παρατάς. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί κατά τη διάρκεια της καριέρας σου θα περάσεις δύσκολες στιγμές και αν σε αυτές, ξεχάσεις το όνειρο σου ή το στόχο σου ή σε πάρει από κάτω, είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σε ανεβάσει ξανά. Το να βρεθείς στην πρώτη ομάδα ή να παίξεις στην Premier League, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να μείνεις εκεί».

Για το πως είναι η ζωή του εκτός ποδοσφαίρου είπε:

«Προσπαθώ να είμαι με τους φίλους μου, με την οικογένεια μου, να περνάω ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Από τότε που έχω τη σύζυγο και την κόρη μου, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους γιατί χάνουμε σχεδόν 6 μήνες της σεζόν. Η στιγμή που έχεις ένα δικό σου μωρό στην αγκαλιά, είναι τα πάντα. Θέλεις να είσαι μόνο με την κόρη σου, έτσι ξεχνάς το ποδόσφαιρο, τα προβλήματα. Για μένα η κόρη μου είναι τα πάντα! Επιστρέφω σπίτι και ακουμπάει στην πλάτη μου και κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα