Πάει στην προπόνηση ο Καρυπίδης

Πάει στην προπόνηση ο Καρυπίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πάει στην προπόνηση ο Καρυπίδης

bet365

Αύριο (29/12) θα επιστρέψουν οι παίκτες του Άρη στις προπονήσεις, εκεί θα τους περιμένει και ο Θόδωρος Καρυπίδης καθώς σκοπεύει να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης σκοπεύει να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην επανέναρξη των προπονήσεων για να μιλήσει στους παίκτες, να τους ενημερώσει για το πλαίσιο των αλλαγών που θα γίνουν αλλά και στην υποχρέωσή τους να ανταποκριθούν στους στόχους της ομάδας. Στη συνέχεια προβλέπεται να γίνει νέα συνάντηση του με τους Ντίνο Διαμαντόπουλο, Σάββα Παντελίδη όπου το ζήτημα των μεταγραφών και των αποδεσμεύσεων βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι σε σχέση με αυτά που ίσχυαν πριν από περίπου μία εβδομάδα, έχουν αλλάξει εν μέρει τα δεδομένα. Υπό την έννοια ότι τόσο ο Σάββας Παντελίδης όσο και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος είναι υπέρ της παροχής μιας ακόμη ευκαιρίας σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές όπως ο Μεργκίμ Μάβραϊ κι αυτό θα γίνει. Αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» προσανατολίζονται κυρίως στην απόκτηση δύο πλάγιων μπακ κι ενός παίκτη που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα