ΠΑΟΚ: Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς από Σαουδική Αραβία και Κίνα!

ΠΑΟΚ: Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς από Σαουδική Αραβία και Κίνα!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς από Σαουδική Αραβία και Κίνα!

bet365

Δεν είναι η πρώτη φορά, προφανώς, ούτε και η τελευταία… Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο έρχεται, από την Πολωνία, με κεντρικό πρόσωπο τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην δείχνει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διάθεση να παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, μπορεί και ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να μην έχει την παραμικρή διάθεση για να φύγει, ωστόσο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα (και) του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού,

Σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Πιοτρ Κοζμίνσκι, ο ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας για το Σέρβο επιθετικό, ενώ όπως αναφέρει στο σχετικό «τιτίβισμά» του, αναμένεται μια αντίστοιχη πρόταση και από την Κίνα.

Δείτε τι αναφέρει στο «τιτίβισμά» του ο Πολωνός δημοσιογράφος:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα