Γκαλέτι: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και έναν χρόνο τον Σολδάνο»

Γκαλέτι: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και έναν χρόνο τον Σολδάνο»

Δημήτρης Τομαράς
Γκαλέτι: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και έναν χρόνο τον Σολδάνο»

bet365

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Φράνκο Σολδάνο και πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν και τσεκάρουν τον παίκτη της Ουνιόν εδώ και έναν χρόνο...

Σε δήλωσή του που γράφτηκε στο Ellitoral.com ο Γκαλέτι σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τσεκάρει τον Σολδάνο εδώ και έναν χρόνο. Δεν δουλεύω πια στην ομάδα αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση με μένα και με τον Ολυμπιακό και είναι ένας σύλλογος που λατρεύει τους Αργεντίνους. Δεν νομίζω ότι το κόστος για τον Σολδάνο θα είναι μεγάλο. Από τον Ολυμπιακό δεν πέρασα μόνο εγώ. Έπαιξαν και οι Τσόρι, Ιμπαγάσα και Λεντέσμα. Είναι ο πιο δημοφιλής σύλλογος στην Ελλάδα και πάντα δίνει καλές... μάχες με ευρωπαϊκές διακρίσεις και τίτλους στην Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρεται πως πλην του Γκαλέτι έχει ερωτηθεί και ο Ιμπαγάσα για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα