Απόφαση για -3 στην ΑΕΛ από το Διαιτητικό!

Απόφαση για -3 στην ΑΕΛ από το Διαιτητικό!

Gazzetta team
Απόφαση για -3 στην ΑΕΛ από το Διαιτητικό!

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα της ΑΕΛ λόγω οφειλών της προς τον Μακρή με περιθώριο να τον εξοφλήσει εντός τριών ημερών...
Εκτός από την ΑΕΛ υπήρξαν και άλλες ποινές. Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Chigozie UDOZI, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 567/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αθανάσιου ΚΑΝΟΥΛΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 578/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Θωμά ΓΡΑΙΚΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 579/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου ΜΑΚΡΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα