Σολδάνο: «Για ένα 2019 που θα εκπληρωθούν περισσότερα όνειρα» (pic)

Σολδάνο: «Για ένα 2019 που θα εκπληρωθούν περισσότερα όνειρα» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Σολδάνο: «Για ένα 2019 που θα εκπληρωθούν περισσότερα όνειρα» (pic)

bet365

Ο Φράνκο Σολδάνο ανάρτησε ένα μήνυμά του στο Instagram για ένα πιο καλό 2019 και με εκπλήρωση πιο πολλών ονείρων που φάνηκε και λίγο σαν... αντίο προς την Ουνιόν Σάντα Φε αλλά δίχως να τονίζει κάτι για τον Ολυμπιακό.
Η ανάρτηση του Σολδάνο: «Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της, η οποία μας σημάδεψε και θα την θυμόμαστε για πάντα. Μία ιστορική χρονιά, στην οποία είχαμε τη δυνατότητα να εκπληρώσουμε τον μεγάλο στόχο μας, χάρις σε αυτήν την υπέροχη ομάδα, τους σπουδαίους συμπαίκτες και πολύ καλούς ανθρώπους. Για ένα 2019 στη διάρκεια του οποίου θα εκπληρωθούν περισσότερα όνειρα. 'Η αλήθεια είναι ότι χωρίς δυσκολίες θα ήταν αδύνατο να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι και να ανακαλύψουμε τον αληθινό εαυτό μας. Είναι κάποιες κρίσιμες στιγμές που πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό εαυτό μας… E.P.'».

A post shared by Franco (@francosoldano) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα