Χατσερίντι: «Αν έρθει πρόταση θα φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Χατσερίντι: «Αν έρθει πρόταση θα φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Χατσερίντι: «Αν έρθει πρόταση θα φύγω από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Εβγέν Χατσερίντι δηλώνει έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του, αν και όπως λέει στον ΠΑΟΚ όλα είναι ωραία «εκτός από το ότι δεν παίζω». Διέψευσε τις φήμες για Ντιναμό και Σαχτάρ.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στην Ουκρανία, «ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πουλήσει τον Χατσερίντι», με τον ίδιο να δηλώνει στην ιστοσελίδα «football24.ua», ότι: «στον ΠΑΟΚ είναι όλα ωραία, εκτός από το ότι παίζω λίγο, ο προπονητής δεν εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό, ο πρόεδρος είναι ευχαριστημένος με μένα, αλλά πώς μπορεί να είναι ικανοποιημένοι εάν δεν παίζω;».

Ο Χατσερίντι βρίσκεται στο Κίεβο, αλλά διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με την Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ δήλωσε έτοιμος να αλλάξει ομάδα και να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του. «Δεν είναι αλήθεια, δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Αν υπάρξει μια καλή πρόταση, είμαι έτοιμος να αλλάξω ομάδα χωρίς προβλήματα, αλλά στην Ουκρανία, μάλλον δεν θα επιστρέψω, ούτε να πάω στη Σαχτάρ ή στην Ντιναμό έτσι όπως είναι η κατάσταση… Δεν θέλω να πω τίποτα, αλλά δεν θα είμαι κοντά σε αυτές τις ομάδες».

Επίσης, ο Ουκρανός αμυντικός απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ρωσική ομάδα. «Η πολιτική είναι πολιτική, το ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω ότι δεν θα πάω στη Ρωσία», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα