Τα δεδομένα για Σολδάνο και το σκληρό πόκερ της Ουνιόν

Τα δεδομένα για Σολδάνο και το σκληρό πόκερ της Ουνιόν

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Σολδάνο και το σκληρό πόκερ της Ουνιόν

bet365

Ο 24χρονος Αργεντίνος επιθετικός παραμένει στο... κάδρο του Ολυμπιακού και εξακολουθεί να είναι... ζεστός για να πιάσει Λιμάνι αλλά το μεγάλο... πρόβλημα παραμένουν οι αξιώσεις της Ουνιόν.
Ο 24χρονος φορ Φράνκο Σολδάνο από το περασμένο καλοκαίρι έχει απασχολήσει για τα καλά τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν και παραμένει θετικός για τους Πειραιώτες, όμως η Ουνιόν έβαζε και βάζει... φρένο με τις απαιτήσεις της για τον παίκτη. Ο 24χρονος Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο είναι μία υπόθεση που κοίταζε μήνες τώρα ο πειραϊκός σύλλογος. Ο Σολδάνο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι μία περίπτωση που... δουλεύεται από το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και ανεξάρτητα από το ζήτημα του φορ τον Γενάρη. Η Ουνιόν με την στάση της πάντως έχει απομακρύνει πολλές ομάδες και ενώ τον παίκτη τον ήθελαν και σύλλογοι από Ιταλία και Γερμανία. Τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή τονίζουν πάντως ότι η Ουνιόν για να δώσει το ΟΚ να φύγει τώρα ζητά 2 εκατ. 628.352 ευρώ για το 75% του παίκτη.
Την προηγούμενη φορά που είχε κάνει κρούσεις ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τον εν λόγω στράικερ αλλά όχι με την ομάδα του. Ο Σολδάνο φέτος έχει 14 ματς με 2 γκολ και εάν και εφόσον φύγει η Ουνιόν θέλει τον Βάλτερ Μπου της Μπόκα που είχε φύγει με δανεισμό στη βραζιλιάνικη Βιτόρια και φέτος έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 27 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα