Δύο εκτός έδρας ήττες το 2018 ο Ατρόμητος και οι δύο από τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Μαρούδας
Δύο εκτός έδρας ήττες το 2018 ο Ατρόμητος και οι δύο από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Αντίστροφα μετράμε για να φύγει το 2018 και ο Ατρόμητος σίγουρα δεν θα ξεχάσει αυτή τη χρονιά, η οποία φεύγει με τους Περιστεριώτες να μετρούν μόλις δύο εκτός έδρας ήττες και τις δύο από τον Παναθηναϊκό!

Συναρπαστικά είναι όσα πέτυχε ο Ατρόμητος το 2018 και μεταξύ αυτών και το γεγονός πως εκτός έδρας έκανε μόλις δύο ήττες και μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο! Από την στιγμή που η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, θα γίνει το 2019, ο Ατρόμητος κλείνει την χρονιά με μόλις δύο εκτός έδρας ήττες από τον Παναθηναϊκό!

Χιονοστιβάδα προσφορών* στο καζίνο της Novibet! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την πρώτη του ήττα την έκανε στη Λεωφόρο τον Απρίλιο και την δεύτερη τον Δεκέμβριο με το ίδιο σκορ, 1-0! Όλα αυτά, αναφερόμενοι μόνο στο πρωτάθλημα, με τους Περιστεριώτες να παρουσιάζουν ένα πολύ καλό πρόσωπο σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους το 2018, κάτι που τους έκανε να χάσουν μόλις δυο φορές κι από τον ίδιο αντίπαλο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα