Ατρόμητος: Το 2018 ήταν η χρονιά του!

Ατρόμητος: Το 2018 ήταν η χρονιά του!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Το 2018 ήταν η χρονιά του!

bet365

Ένα ονειρικό έτος αποχαιρετά ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να έχουν να θυμούνται από το 2018 μόνο θετικά πράγματα, με εξαίρεση τον αποκλεισμό από την Ντινάμο Μπρεστ.

Μία από τις καλύτερες χρονιές για τον Ατρόμητο φτάνει στο τέλος της. Το 2018, δεν θα το ξεχάσει κανείς στο Περιστέρι με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να ζει μοναδικές στιγμές. Για την ακρίβεια, στιγμές που είχε ζήσει και στο παρελθόν, αλλά είχε να ζήσει μερικά χρόνια.

Ζήσε τη Χριστουγεννιάτικη δράση στο καζίνο της Novibet με 1700+ δημοφιλή φρουτάκια!

Η έλευση του Νταμίρ Κάναντι το καλοκαίρι του 2017 έμελλε να κάνει την χρονιά που μα αποχαιρετά μοναδική για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, από τους πρώτους μήνες του 2018 έδειξαν πως μόνο τυχαία δεν ήταν όσα είχαν πετύχει στο δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς.

Τέταρτη θέση κι Ευρωπαίος ξανά!

Το πρώτο μισό του 2018, βρήκε τον Ατρόμητο να κατακτά την τέταρτη θέση μόλις δύο βαθμούς κάτω από τον τρίτο Ολυμπιακό, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να διεκδικεί μέχρι τέλους και το καλύτερο εισιτήριο του Europa League, αλλά να το χάνει όπως είπαμε για μόλις δύο βαθμούς. Ο στόχος είχε επιτευχθεί, ο Ατρόμητος είχε επιστρέψει στο Περιστέρι κι όλοι ήταν άκρως ικανοποιημένοι.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, ο Ατρόμητος είχε κι εκπρόσωπο στο Μουντιάλ της Ρωσίας! Ο MVP της ομάδας, Αμρ Ουάρντα, αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου κάνοντας περήφανους άπαντες στο Περιστέρι.

Άτυχος στο Κύπελλο

Ως γνωστόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια μεγάλος στόχος του Ατρόμητου (σ.σ. θα είναι και το 2019) είναι η κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει ούτε το 2018. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έπεσε πάνω στον μετέπειτα Κυπελλούχο ΠΑΟΚ κι αποκλείστηκε με δύο ήττες.

Το έργο της ήταν δύσκολο από την ώρα της κλήρωσης, όμως η ομάδα του Κάναντι το πάλεψε κι έχει και παράπονα από την διαιτησία του πρώτου παιχνιδιού...

Νέος πικρός αποκλεισμός στην Ευρώπη

Μετά τα όσα είχε πετύχει την περασμένη σεζόν, όλοι περίμεναν πως επιτέλους είχε έρθει η ώρα και για μια υπέρβαση στην Ευρώπη. Ο Ατρόμητος, έχει καταφέρει να πάρει μόλις μία πρόκριση όλα αυτά τα χρόνια σε επόμενη φάση του Europa League κι αυτό είναι κάτι που... πονάει πολύ.

Το καλοκαίρι όλα έδειχναν ιδανικά να γίνει η υπέρβαση. Ο Κάναντι έμεινε στην ομάδα, οι Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης επίσης και οι μόνες απώλειες ήταν των Γιαννιώτη και Ουάρντα. Σημαντικές, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να ευθύνονται για τον αποκλεισμό από την Ντινάμο Μπρεστ.

Με το άκουσα των Λευκορώσων στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία παρέμειναν στον Ατρόμητο. Η τεσσάρα στο Μπρεστ... πόνεσε, αλλά όχι όσο θα πόναγε αν το 4-0 του 73', δεν γινόταν 4-3 στο 90'. Εκείνο το βράδυ όλοι πίστεψαν πως η πρόκριση θα έρθει στην ζεστή Αθήνα τον Αύγουστο.

Τελικά, αυτό δεν έγινε χάρη σε ένα... δώρο του Μίρκοβιτς στις καθυστερήσεις της ρεβάνς και το 1-1 άφησε εκτός συνέχειας τον Ατρόμητο και τον Σέρβο γκολκίπερ χωρίς ομάδα, μιας και «πλήρωσε» το τίμημα του αποκλεισμού. Ένας αποκλεισμός που... πόνεσε πολύ, αλλά ξεχάστηκε γρήγορα, χάρη στον Κουλούρη και την παρέα του!

Το έπιασε από εκεί που το άφησε!

Αν κάποιος έλεγε τον Σεπτέμβρη πως ο Ατρόμητος θα συνέχιζε την ίδια εκπληκτική πορεία και στο δεύτερο μισό του 2018, ελάχιστοι θα τον πίστευαν. Κι όμως, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι συνέχισε ακριβώς από εκεί που το είχε αφήσει τον Μάιο.

Το διπλό στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα, έκανε τους ποδοσφαιριστές να αφήσουν μια και καλή πίσω τους τον απρόσμενο αποκλεισμό από την Ντινάμο Μπρεστ και να συγκεντρωθούν για τα καλά στο νέο πρωτάθλημα. Μπορεί κορυφή να μην έπιασε, όπως είχε κάνει ένα χρόνο πριν, αλλά ήταν σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο δηλαδή στο δεύτερο μισό του 2018 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κατάφερε για δεύτερη σερί σεζόν να μείνει αήττητος 10 αγωνιστικές και η εικόνα του δείχνει πως και το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα είναι παρόμοιο. Παράλληλα, οι Περιστεριώτες κατάφεραν στο δεύτερο μισό του 2018 να έχουν στη σύνθεσή τους τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 11 γκολ σε 13 συμμετοχές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το 2018 δεν θα το ξεχάσει κανείς στο Περιστέρι. Ήταν εκπληκτικό από την πρώτη του μέρα μέχρι και την τελευταία, με μοναδική εξαίρεση το βράδυ της 2ης Αυγούστου και τον αποκλεισμό από την Ντινάμο Μπρεστ στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα