Βαρέλα: «Να κατακτήσουμε τον τίτλο που τόσο πολύ θέλουμε» (vid)

Βαρέλα: «Να κατακτήσουμε τον τίτλο που τόσο πολύ θέλουμε» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βαρέλα: «Να κατακτήσουμε τον τίτλο που τόσο πολύ θέλουμε» (vid)

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη για το μήνα Νοέμβριο και δήλωσε μεταξύ άλλων «περήφανος για την αναγνώριση της δουλειάς μου».

Σύμφωνα με τον Φερνάντο Βαρέλα το 2018 που μας αποχαιρετά «ήταν ένας φανταστικός χρόνος, πετύχαμε πολλά πράγματα τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, επίσης πετύχαμε και ορισμένους στόχους», ενώ όπως λέει «δεν πετύχαμε τον πιο σημαντικό στόχο, αλλά πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα κατακτήσουμε τον τίτλο που θέλουμε τόσο πολύ εμείς και όλη η Θεσσαλονίκη».

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Για το τι σημαίνει για έναν αμυντικό να κερδίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι τόνισε:

«Σημαίνει πολλά. Οι αμυντικοί μένουμε πάντα πίσω και οι φίλαθλοι δεν βλέπουν πολύ τη δουλειά μας. Η προσοχή πέφτει στους μέσους και τους επιθετικούς διότι κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι, αλλά μερικές φορές και οι αμυντικοί μπορούν να κάνουν το ίδιο. Αυτούς τους μήνες πιστεύω ότι έκανα αυτή τη διαφορά, βοήθησα την ομάδα με ασίστ και γκολ και γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι κέρδισα το βραβείο. Ελπίζω του χρόνου να είμαι περισσότερες φορές εδώ ή κοντά στο βραβείο του MVP γιατί όταν οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά σου αισθάνεσαι χαρούμενος και περήφανος».

Τώρα σ’ ότι αφορά για το τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τον Φερνάντο Βαρέλα, εκτός από την ασίστ στον Κρέσπο, το γκολ στη Λαμία είπε:

«Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να βοηθάς την ομάδα. Δεν έχει σχέση σε ποια θέση αγωνίζεσαι, γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν την ομάδα κάθε αγωνιστική. Το πιο σημαντικό είναι το τι κάνεις στο γήπεδο. Αν βοηθάω την ομάδα δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκομαι στο γήπεδο, το πιο σημαντικό είναι να είμαι στην ομάδα, να αγωνίζομαι, να είμαι σημαντικό».

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πορτογαλία δίπλα στην οικογένεια του για τις ημέρες των Χριστουγέννων. «Η ομάδα χρειάζεται αυτή την περίοδο ξεκούρασης. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια, λίγη ξεκούραση και πολλά πράγματα στο μυαλό και τώρα πιστεύω ότι αυτό το διάλειμμα θα μας βοηθήσει, να ηρεμήσει το μυαλό για να έρθουμε το 2019 ανανεωμένοι και συγκεντρωμένοι. Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο, να αποκτήσουν όλοι ότι επιθυμούν και ότι χρειάζονται, το κυριότερο να είναι μαζί με τις οικογένειες τους. Αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων είναι το πιο σημαντικό, δεν έχει σημασία αν λάβεις ή όχι δώρα. Το σημαντικό είναι να είσαι με την οικογένεια σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα