Σαββίδης: «Δεν θα εγκαταλείψουμε την πορεία που επιλέξαμε»

Σαββίδης: «Δεν θα εγκαταλείψουμε την πορεία που επιλέξαμε»

Gazzetta team
Σαββίδης: «Δεν θα εγκαταλείψουμε την πορεία που επιλέξαμε»

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα ευχαριστώντας παράλληλα τους φίλους της ομάδας για τη συμπαράσταση τους και τόνισε πως θα παραμείνει σταθερός στην πορεία που έχει επιλέξει.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί φίλοι! Σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι ευτυχία, υγεία, ειρήνη και ευημερία. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσοι στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου μας σε μια δύσκολη για όλους μας χρονιά.

Μοναδικές αποδόσεις στα φαβορί Άγιαξ και Πόρτο από το νέο Pamestoixima.gr.

Και πιο συγκεκριμένα, το κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, όλους εσάς που νοιάζεστε για την ομάδα, τους έντιμους και εγκάρδιους ανθρώπους που μας προσέφεραν την τόσο απαραίτητη υποστήριξη.

Και να θυμάστε ότι δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε και ποτέ δεν θα παρατήσουμε την πορεία που επιλέξαμε, γιατί αυτή είναι μια πορεία τιμής και αξιοπρέπειας, η πορεία προς έναν κοινό στόχο, αποτυπωμένο στο DNA του ΠΑΟΚ. Εύχομαι αυτές οι χριστουγεννιάτικες μέρες να είναι ευλογημένες για όλους εσάς!

Εύχομαι να βασιλεύει η ειρήνη και η ομόνοια στα σπίτια σας, και η αγάπη και η αρμονία στις οικογένειες σας. Ας κατοικεί μέσα μας η πίστη και η ελπίδα για καλές και χαρούμενες αλλαγές, που θα έρθουν.

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Καλά Χριστούγεννα! Ιβάν Σαββίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα