Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Στραντ

Γιώργος Ντυμένος
Στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Στραντ

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ο Σουηδός είναι μία περίπτωση που ενδέχεται να απασχολήσει.
Στον ΠΑΣ έχουν πολλά ζητήματα να «τρέξουν», καθώς υπάρχει εκείνο των αποχωρήσεων αλλά και του Ντούσαν Πάντελιτς. Εκεί βρίσκονται οι προτεραιότητες. Την ίδια στιγμή όμως αναμένεται να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις, όπως εκείνη του αριστερού μπακ μετά την αποχώρηση του Κακούμπα και μία περίπτωση που έχει πέσει στο «τραπέζι» είναι εκείνη του Σίμον Στραντ που αγωνίζονταν στην Ντάλκουρντ.
Ο 25χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Τζουγκάρντεν, μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Εστερ και Ασιρίσκα, ενώ πριν μετακινηθεί στην Ντάλκουρντ ήταν για έξι μήνες στη Δανία με την Λίνγκμπι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη χώρα του είχε 29 συμμετοχές, αλλά τελικά η ομάδα του υποβιβάστηκε και έτσι δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα