Πρίγιοβιτς: «Περισσότερα γκολ μέσα στο 2019»

Πρίγιοβιτς: «Περισσότερα γκολ μέσα στο 2019»

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρίγιοβιτς: «Περισσότερα γκολ μέσα στο 2019»

bet365

Στα 35 γκολ σταμάτησε το… κοντέρ για το 2018, με τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ να είναι διψασμένος και να υπόσχεται περισσότερα γκολ μέσα στη νέα χρονιά!

Με το «χατ τρικ» που σημείωσε στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Αήττητο Σπάτων ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα 35 γκολ μέσα στο ημερολογιακό έτος 2018, επίδοση που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου!

Μιλώντας στους συμπατριώτες του για το ρεκόρ και την επίδοση των 25 γκολ ο Σέρβος στράικερ έδειξε διψασμένος για περισσότερα γκολ μέσα στο 2019.

«Πληροφορήθηκα για το επίτευγμα μου μετά το ματς του Κυπέλλου. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό, μου δίνει κίνητρο για να δίνω το μάξιμουμ σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι τα 35 γκολ θα γίνουν περισσότερα μέσα στη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα