Ισχύει το πρόστιμο, προς ανάκληση η απόφαση για τις άδειες

Ισχύει το πρόστιμο, προς ανάκληση η απόφαση για τις άδειες

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ισχύει το πρόστιμο, προς ανάκληση η απόφαση για τις άδειες

bet365

Δεν αλλάζει η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη για την επιβολή προστίμου στους παίκτες λόγω του αποκλεισμού στο Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο θα δοθούν ημέρες αδείας για να περάσουν τις ημέρες των εορτών με τις οικογένειές τους.

Στον Άρη προσπαθούν να διαχειριστούν την επόμενη μέρα του ντροπιαστικού αποκλεισμού στο Κύπελλο Ελλάδας. Ήδη γίνονται συζητήσεις με παίκτες οι οποίοι δεν εντάσσονται στα πλάνα ενόψει του δεύτερου μισού του Πρωταθλήματος, όπου στη «μαύρη» λίστα συμπεριλαμβάνονται οκτώ παίκτες. Αναλόγως με την πορεία των διαπραγματεύσεων θα φανεί και ο αριθμός των παικτών οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Τα παιχνίδια Κάρντιφ – Μάντσεστερ Γιουν. και Μπαρτσελόνα – Θέλτα παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης… «Σαββατοκύριακο προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Τα σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, ενώ, αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα». Σε ότι αφορά τον Φραν Βέλεθ, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας λόγω της διάτασης που έχει στον δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα