«Ο Σικαμπάλα έχει συμβόλαιο και δεν φεύγει από τον Απόλλωνα»

Gazzetta team
«Ο Σικαμπάλα έχει συμβόλαιο και δεν φεύγει από τον Απόλλωνα»

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωσή του απάντησε στα δημοσιεύματα για το μέλλον του Σικαμπάλα ξεκαθαρίζοντας πως ο Αιγύπτιος δεν αποχωρεί και θα βρίσκεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Με αφορμή συνεχή δημοσιεύματα Αιγύπτιων, σύμφωνα με τα οποία τη μια ημέρα ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης Μαχμούντ Σικαμπάλα μένει στην ομάδα μας και την άλλη ημέρα αποχωρεί, ξεκαθαρίζουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε. Ουδέποτε ήταν στις προθέσεις μας να προχωρήσουμε σε πρόωρη λήξη της συνεργασίας μαζί του και φυσικά δεν είναι και τώρα. Ο Σικαμπάλα θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα τουλάχιστον έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα