«Ερυθρόλευκοι» φορ: Τα συν, τα πλην και οι συγκρίσεις (poll)

«Ερυθρόλευκοι» φορ: Τα συν, τα πλην και οι συγκρίσεις (poll)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκοι» φορ: Τα συν, τα πλην και οι συγκρίσεις (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr κάνει έναν μίνι απολογισμό των τριών στράικερ του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αλλά και της σεζόν και για τα ατού τους και τα μείον τους.
Γκερέρο, Χασάν και Μάνος. Τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ας δούμε τα πεπραγμένα τους στην φετινή Super League και γενικά στην χρονιά αλλά και τα συν και τα πλην:
ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΕΛ ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο πιο... χρήσιμος και συνολικά αξιόπιστος παίκτης του Μαρτίνς για την επίθεση. Το... σουλούπι του είναι περισσότερο για περιφερειακός επιθετικός αλλά η χρησιμότητα του είναι αισθητή. Τακτικά πολύ καλός, γρήγορος, δυνατός και με καλό πρέσινγκ. Είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω ενώ σε επίπεδο τελικών προσπαθειών υπάρχουν χαμένα του τετ α τετ. Στο πρωτάθλημα έχει 11 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ με 21 τελικές. Σε 19 αγώνες στο σύνολο έχει 7 γκολ και 1 ασίστ. Ως γενική εικόνα έχει προσφέρει και βοηθήσει περισσότερο από τον Χασάν και τον Μάνο με γκολ και συμμετοχή σε φάσεις με σκοράρισμα και στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
+: Το τακτικό κομμάτι, τα τρεξίματά του και η μεγάλη βοήθειά του στο πρέσινγκ. Παίκτης του προπονητή που έχει παίξει από την θέση του μέχρι κρυφός κυνηγός και εξτρέμ. Παίκτης που θα τα δώσει όλα σε κάθε επίπεδο.
-: Δεν είναι ο απόλυτος... killer. Ο παίκτης που θα κάνει την... μισή φάση γκολ.
ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Βαρύς και κλασικός φορ περιοχής αλλά με μεγάλη ευπάθεια σε τραυματισμούς και σίγουρα καμία σχέση με την σωματοδομή και το στιλ του Γκερέρο. Ο Αιγύπτιος στο πρωτάθλημα έχει 7 ματς με 2 γκολ σε 17 τελικές. Στο σύνολο 11 αναμετρήσεων έχει 3 γκολ φέτος. Ο τελευταίος χρονικά τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον έθεσε off για όλο το υπόλοιπο του 2018.
+: Δυνατό κορμί και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Έχει τα χαρακτηριστικά του φορ περιοχής από πλευράς σώματος και κινήσεων.
-: Μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς καθώς χτυπάει συχνά και είναι ένας βασικός λόγος που έγινε συζήτηση ακόμα και για αποχώρησή του. Επίσης σε επίπεδο σκοραρίσματος και εκείνος δεν είναι δεινός σκόρερ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ: Μαχητής και με δυνατό κορμί και διαρκή προσπάθεια. Στο πρωτάθλημα φέτος έχει 6 ματς με 1 γκολ σε 3 τελικές. Σε 9 αναμετρήσεις φέτος έχει 2 τέρματα.
+: Έχει εξαρχής μεγάλη διάθεση, πάθος, καλά τρεξίματα και πολύ πείσμα στο παιχνίδι του. Έβαλε και ένα κομβικό γκολ στο πρωτάθλημα.
-: Μην έχοντας παίξει πολύ φέτος δείχνει να του λείπει ρυθμός. Παράλληλα όπως και οι Χασάν και Γκερέρο έχει χάσει και αυτός τετ α τετ και ορισμένες εύκολες φάσεις για γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα