Δώρο τα πρόστιμα στους εργαζομένους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Δώρο τα πρόστιμα στους εργαζομένους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νίκος Αθανασίου
Δώρο τα πρόστιμα στους εργαζομένους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

bet365

Ξεχωριστό το δείπνο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, καθώς οι ποδοσφαιριστές δώρισαν τα χρήματα από τα πρόστιμα στους εργαζομένους του προπονητικού κέντρου. Δεν έδωσε το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μία οικογένεια και αυτό φάνηκε για ακόμη μία φορά στο δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Κορωπί που έγινε στο πλαίσιο των εορτών. Οι παίκτες της ομάδας είχαν αποφασίσει να δωρίσουν τα πρόστιμα της σεζόν στους εργαζομένους στο Κορωπί, δείχνοντας ότι πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είναι πάνω από όλα άνθρωποι. Τα χρήματα μοιράστηκαν σε φακέλους, όπου κάθε ένας έγραφε το όνομα του παίκτη και εκείνο του... τυχερού υπαλλήλου.

Την διαδικασία ανέλαβε ο αρχηγός, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έδωσε ρέστα με τα πειράγματά του όπως και κάθε υπάλληλος, έχοντας και τις ανάλογες αντιδράσεις από το κοινό.

Από κει και πέρα, και παρά τις όποιες σκέψεις υπήρχαν, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος δεν έδωσε το παρών. Σύμφωνα με τους «πράσινους» αυτό συνέβη για σοβαρό λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα