Τα τρία... διαμαντάκια του Μοντέστο για την επίθεση! (vids)

Τα τρία... διαμαντάκια του Μοντέστο για την επίθεση! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τα τρία... διαμαντάκια του Μοντέστο για την επίθεση! (vids)

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει εντοπίσει και ξεχωρίσει τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις πολλά υποσχόμενων επιθετικών από την Γαλλία για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μία περίπτωση είναι του 19χρονου στράικερ της Paris FC, Σιλάς Γουαμανγκιτούκα. Παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και αρκετών ομάδων στην Ligue 1. Ο Κονγκολέζος έχει... ξεπεταχθεί για τα καλά ποδοσφαιρικά με 12 ματς και 4 γκολ και 1 ασίστ. Μία 2η περίπτωση είναι του 23χρονου Σενεγαλέζου Χαμπίμπ Ντιαλό τη Μετς, που παίζει φορ αλλά και εξτρέμ. Επίσης στόχος αρκετών ομάδων στην Ligue 1 και όχι μόνο και φέτος έχει 20 ματς με 15 γκολ και 5 ασίστ. Υπάρχει επίσης και ο λίγο πιο μεγάλος και 26χρονος Γιανίκ Γκομίς της Λανς. Φέτος στην Ligue 2 έχει 19 ματς με 9 γκολ και 4 ασίστ. Είναι τρεις από τις αρκετές περιπτώσεις που έχει σκανάρει και ξεχωρίσει ο Μοντέστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα