Θεραπεία ο Λιβάια, μπήκαν Μάνταλος και Άλεφ

Θεραπεία ο Λιβάια, μπήκαν Μάνταλος και Άλεφ

Gazzetta team
Θεραπεία ο Λιβάια, μπήκαν Μάνταλος και Άλεφ

bet365

Με τον Μάρκο Λιβάια να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (21/12) στην ΑΕΚ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γουλβς – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στη Super League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο Ν.Π.Σ. να κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μάρκο Λιβάια ο οποίος υπέστη κάκωση τετρακέφαλου στο ματς Κυπέλλου έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία, χωρίς να εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός. Θεραπεία ακολούθησε και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Οι Μάριος Οικονόμου, Κώστας Γαλανόπουλος και Γιώργος Γιακουμάκης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά όπως και οι Μάνταλος και Άλεφ.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα, είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα