Οκτώ εκκαθαρίσεις και (τουλάχιστον) τέσσερις μεταγραφές!

Οκτώ εκκαθαρίσεις και (τουλάχιστον) τέσσερις μεταγραφές!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οκτώ εκκαθαρίσεις και (τουλάχιστον) τέσσερις μεταγραφές!

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές τομές στο αγωνιστικό τμήμα κι αυτήν την εντολή έδωσε χθες σε Ντίνο Διαμαντόπουλο, Σάββα Παντελίδη με το παράλληλο μήνυμα… «τέλος οι αδιάφοροι».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι οργισμένος από την απόδοση της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Εργοτέλη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Στη συνάντηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή Ντίνο Διαμαντόπουλο αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να υπομένει άλλο αυτήν την κατάσταση κι επειδή διαπίστωσε αδιαφορία από συγκεκριμένους παίκτες έδωσε εντολή για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με σκοπό να λυθούν τα συμβόλαιά τους. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω, καθώς νιώθει προδομένος από την αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Οκτώ εκκαθαρίσεις

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της ομάδας για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Δεν είναι τόσο απλή η υπόθεση, ειδικά σε περιπτώσεις παικτών οι οποίοι έχουν μεγάλα συμβόλαια και η διαπραγμάτευση είναι λεπτή ούτως ώστε να επιτευχθεί συμφέρουσα (οικονομικά) συμφωνία.

Κανένα θέμα με Παντελίδη, Διαμαντόπουλο

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Εργοτέλη, υπήρξε φημολογία σύμφωνα με την οποία είναι επισφαλείς οι θέσεις των Σάββα Παντελίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη δεν υπάρχει αυτό το σενάριο. Αμφότεροι θα συνεχίσουν κανονικά στις θέσεις τους. Ειδικά για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Σάββας Παντελίδης χρησιμοποίησε την 11αδα του Πρωταθλήματος και στην πραγματικότητα – εκτιμάται – ότι η ευθύνη ανήκει στους ποδοσφαιριστές και κυρίως σ’ αυτούς που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις.

Έρχονται μεταγραφές

Έως και περίπου έναν μήνα πριν, η απόφαση που είχε παρθεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη ήταν να μην υπάρξουν τομές στο αγωνιστικό τμήμα κι έτσι ο Άρης δεν θα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα οδήγησαν σε αναθεώρηση των αρχικών αποφάσεων και σε συνάρτηση με τις αποδεσμεύσεις, προβλέπεται να γίνουν συνολικά τέσσερις μεταγραφές, με ενίσχυση σε κάθε γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα