Ο Πρίγιοβιτς στο top-5 των κορυφαίων σκόρερ! (pic)

Ο Πρίγιοβιτς στο top-5 των κορυφαίων σκόρερ! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Πρίγιοβιτς στο top-5 των κορυφαίων σκόρερ! (pic)

bet365

To σπουδαίο ρεκόρ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έφτασε τα 35 γκολ με τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2018 και έβαλε το όνομά του στην ίδια λίστα μ’ αυτά των Μέσι, Ρονάλτο και Σαλάχ!

Ο Σέρβος επιθετικός των 18 γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και των 55 τερμάτων από την ημέρα που φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα, πριν από δύο χρόνια, είναι ένας από τους πιο «καυτούς» επιθετικούς στον κόσμο για το 2018!

Πριν από τον αποψινό αγώνα του κυπέλλου το είχαμε πει στο gazzetta.gr: Το 2018 είναι η χρονιά του «Killer» Πρίγιοβιτς!

Με το «χατ τρικ» που σημείωσε στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Αήττητο Σπάτων ο Πρίγιοβιτς έφτασε τα 35 γκολ μέσα στο 2018 (36 συνολικά μαζί με την εθνική Σερβίας), μια επίδοση που τον κατατάσει ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους σκόρερ στον κόσμο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή του, όπως και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που «ανέβασε» στα social media την λίστα με τους πέντε top class σκόρερ.

Πιο πάνω από τον στράικερ του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μέσι (47 γκολ), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (40 γκολ), ο Λεβαντόφσκι (38 γκολ) και ο Σαλάχ (37 γκολ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα